Öneri teknolojizamanı.com dan alışveriş yapan var mı?

HalilAydogan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,003
Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.

Çamur atmak istemiyorum ama google da baktım hiç bir bilgi yok riske atmayın forumdan alışveriş yapan yoksa

Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.
Arkadaşa katılıyorum. Site hakkında ne bir olumlu yazı var ne de olumsuz. Bence bulaşılmamalı.

Abi bu sitenin dolandırıcı olmama ihtimali yok bence.

Iphone 11 64'lük 9099TL'ye satıyorlar.

Siteye çamur atmak istemiyorum ancak. Şu bilgisayarı 7 kişi incelemiş bilgisayar 100.000 TL inceleyenlerin hepsi aynı gün incelemiş ve hepsi de bir kişi tarafından yazılmış gibi duruyor. Site hiç güven vermedi bana sorarsanız hiç bulaşmayın. Ama yine de siz bilirsiniz tabii.

Siteye çamur atmak istemiyorum ancak. Şu bilgisayarı 7 kişi incelemiş bilgisayar 100.000 TL inceleyenlerin hepsi aynı gün incelemiş ve hepsi de bir kişi tarafından yazılmış gibi duruyor. Site hiç güven vermedi bana sorarsanız hiç bulaşmayın. Ama yine de siz bilirsiniz tabii.
100k'ya bilgisayar alan bir öğrenci hmm.

1651186511890.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EBA CANAVARI 3080

1651186718636.png

100k'ya bilgisayar alan bir öğrenci hmm.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EBA CANAVARI 3080

Alıntıyı görüntüle

Şuradaki bilgisayarların hemen hepsinde yorum var ve hepsi 17 Nisanda atılmış. Bence kesinlikle bulaşmayın.

Şuradaki bilgisayarların hemen hepsinde yorum var ve hepsi 17 Nisanda atılmış. Bence kesinlikle bulaşmayın.
Arada kendilerine 4 yıldız verip yazım hatalarıda yapmışlar :D

Anlamadığım madem scam bir sitesin. Bari şunun tarih kısmını ayarla herkes aynı gün mü alıp yazıyor yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri