HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.
Arkadaşa katılıyorum. Site hakkında ne bir olumlu yazı var ne de olumsuz. Bence bulaşılmamalı.Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.
Valla bende bir şey bulamadımÇamur atmak istemiyorum ama google da baktım hiç bir bilgi yok riske atmayın forumdan alışveriş yapan yoksa
100k'ya bilgisayar alan bir öğrenci hmm.MSI MEG AEGIS Ti5 İ9 11900K 3.5GHZ 128GB 3TB HDD+2TB SSD 10GB RTX3080 WIN10 PRO - Teknoloji Zamanı
Renk:SIYAH Garanti:24 Menşei:Çin İşlemci Çekirdek Sayısı:8 Çekirdek İşlemci Ön Bellek:16 MB İşlemci Teknolojisi:Core i9 İşlemci Numarası:11900K İşlemciteknolojizamani.com
Siteye çamur atmak istemiyorum ancak. Şu bilgisayarı 7 kişi incelemiş bilgisayar 100.000 TL inceleyenlerin hepsi aynı gün incelemiş ve hepsi de bir kişi tarafından yazılmış gibi duruyor. Site hiç güven vermedi bana sorarsanız hiç bulaşmayın. Ama yine de siz bilirsiniz tabii.
EBA CANAVARI 3080MSI MEG AEGIS Ti5 İ9 11900K 3.5GHZ 128GB 3TB HDD+2TB SSD 10GB RTX3080 WIN10 PRO - Teknoloji Zamanı
Renk:SIYAH Garanti:24 Menşei:Çin İşlemci Çekirdek Sayısı:8 Çekirdek İşlemci Ön Bellek:16 MB İşlemci Teknolojisi:Core i9 İşlemci Numarası:11900K İşlemciteknolojizamani.com
Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.
100k'ya bilgisayar alan bir öğrenci hmm.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EBA CANAVARI 3080
Alıntıyı görüntüle
Arada kendilerine 4 yıldız verip yazım hatalarıda yapmışlarBilgisayar - Teknoloji Zamanı
Bilgisayarlar günümüzde sıklıkla kullandığımız teknolojik ürünlerden birisidir. Performanslı, en uygun fiyatlı Bilgisayar modellerini inceleyerek, özel indirimli fiyatlarla hayalinizdeki bilgisayarı satın alabilirsiniz.teknolojizamani.com
Şuradaki bilgisayarların hemen hepsinde yorum var ve hepsi 17 Nisanda atılmış. Bence kesinlikle bulaşmayın.
Arada kendilerine 4 yıldız verip yazım hatalarıda yapmışlar
Anlamadığım madem scam bir sitesin. Bari şunun tarih kısmını ayarla herkes aynı gün mü alıp yazıyor yani.
100k'ya bilgisayar alan bir öğrenci hmm.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EBA CANAVARI 3080
Alıntıyı görüntüle