MasterOfPuppets
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 791
Scope nx tkl çok iyi
Keşke beyazına da indirim olsa işte o zaman yıkılır ortalık ^^
Scope nx tkl çok iyi
.Keşke beyazına da indirim olsa işte o zaman yıkılır ortalık ^^
Asıl sen ne yazdığının farkında değilsin.Yazdığımı okuyor musun? Güzel indirim demişim hani. Bahsettiğim 2 ürünün fiyatı da beklendik fiyatlarda çıktı.
Bak sen de aynısını yapıyorsun. Okumamışsın yazdıklarımı. İndirimler güzel ama YAZDIĞIM 2 üründeki fiyatlar beklenmedik değil. Mouse bedava mesela ama H3 ve K3 fiyatı BEKLENMEDİK değil. Güzel indirim olduğu gerçeğini değiştirmez bu.Konudan uzak dur dostum. Çoğu üründe "gerçek" %50 %60 indirim var.
Abi hep klavye, kulaklık, fare indirimleri...Konudan uzak dur dostum. Çoğu üründe "gerçek" %50 %60 indirim var.
Konuşur muhtelen yaptırırım instadan takip edersin.Abi hep klavye, kulaklık, fare indirimleri...
Keşke bir de Logitech F710 gamepade güzel bir indirim yapsan da 300 TL'den alabilsek.![]()
Kesinlikle alınır. Harika kulaklık bu fiyat için. Bi süre kullandım şu an almayı düşünüyorumH3'ün başka bir rengi şu an 399'a satılıyor bilen kullanan var mı ? kırmızısının 399'a düşmesini beklemeye gerek yok kullananlar varsa aydınlatabilirler mi
adam ya adam geldi adam adamKonuşur muhtelen yaptırırım instadan takip edersin.
799TL ye K3 klavyeyi görmüştüm indirimlerde.Bak sen de aynısını yapıyorsun. Okumamışsın yazdıklarımı. İndirimler güzel ama YAZDIĞIM 2 üründeki fiyatlar beklenmedik değil. Mouse bedava mesela ama H3 ve K3 fiyatı BEKLENMEDİK değil. Güzel indirim olduğu gerçeğini değiştirmez bu.