Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,228
- Konu Sahibi Konu Sahibi
18.7hocam yaşınız kaç
18.7hocam yaşınız kaç
evrim geçirmediyseniz yakışır gibi geldi
Bu 3/10'luk tipime uzun saç yakışır mı? Asıl soru bu.Hocam, Amasya'nın daglariyla saçınızın alakasını çözemedim
Fazla değişmedim sadece kilo aldım biraz. Sakal yok zaten. Olanları da hemen kesiyorum. Sevmiyorum zaten.evrim geçirmediyseniz yakışır gibi geldi
hocam 3/10 luk bir tipe benzemiyor tipinizBu 3/10'luk tipime uzun saç yakışır mı? Asıl soru bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fazla değişmedim sadece kilo aldım biraz. Sakal yok zaten. Olanları da hemen kesiyorum. Sevmiyorum zaten.
3/10 olduğunu nereden çıkardın. Bence 9.78/10. Kısa daha çok yakışıyor ancak uzun da yakışır sana maşallah yengem püpüpüpü nazar değmesin inşallah şeytan osuruğundan koru sen yarabbimBu 3/10'luk tipime uzun saç yakışır mı? Asıl soru bu.
Nasıl ki? Yani ben kendimi 3/10'dan öteye götüremedim..hocam 3/10 luk bir tipe benzemiyor tipiniz
Uzun saç genel olarak yakıştırma. Sana da zaten kısa yakışıyormuş.
Ben de öyle düşündüm. Saç ve sakal olmayınca top kafa olarak çıkmayım ortaya.eğer sakal bıyıkta olsa yakışırda ama bu şekilde bence yakışmıyor tabi yakıştıranlarda var
Yok ki..Sana bağlı ve resim baktım yakışıklısın sakal olsa daha çok yakışır bence.![]()
hocam cidden yüzünüz güzel kendinizi o kadar kötü sanmayın .(kız olsam ilk size)Ben de öyle düşündüm. Saç ve sakal olmayınca top kafa olarak çıkmayım ortaya.Zaten yaşımı gösteremiyorum.
Yok ki..![]()
Teşekkür ederim dostum.hocam cidden yüzünüz güzel kendinizi o kadar kötü sanmayın .(kız olsam ilk size)