ets2 alınır mı sizce

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,621
beyler en az 2 yıl ets2 oynadım bi steam hesabım çalındı (benim hatamdı onda 90saat vardı) 2ci hesap perma yedi bilgisiz bi admin sağolsun daha 1haftalık bile değil beni permalıyor şimdi 10tlye gine düşmüş ets2 alınır mı? sizce benim oynadığım vakitte 12bin online felan oluyordu baya düşmüş online sayısı 4binlerde felan geziyor hep ben calais duisburg arası gidip geliyorum eğlencesine arkada müzik güzel oluyordu toplam iki hesabıdma 170 saate yakın var (direksiyon setim yk fare klavye oynuyorum) sizce alınır mı? oyun

beyler en az 2 yıl ets2 oynadım bi steam hesabım çalındı (benim hatamdı onda 90saat vardı) 2ci hesap perma yedi bilgisiz bi admin sağolsun daha 1haftalık bile değil beni permalıyor şimdi 10tlye gine düşmüş ets2 alınır mı? sizce benim oynadığım vakitte 12bin online felan oluyordu baya düşmüş online sayısı 4binlerde felan geziyor hep ben calais duisburg arası gidip geliyorum eğlencesine arkada müzik güzel oluyordu toplam iki hesabıdma 170 saate yakın var (direksiyon setim yk fare klavye oynuyorum) sizce alınır mı? oyun
tabi ki alınır ets 2 kadim bir oyundur herkesin kütüphanesinde olmalı yine oynarsınız

tabi ki alınır ets 2 kadim bir oyundur herkesin kütüphanesinde olmalı yine oynarsınız
bu online düşüklüğünün sebebini biliyormusunuz acaba ? 12binden 4bine düşmüş çok şaşırdım ben ondan tereddütte kaldım calais duisburg arası trafik olurmu diye benim eğlencem trafik oluyor genelde etraf bomboş iken çok eğlenceli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kardeşim alınmaz bug dolu her şeyde cyberpunk havası var o da yakışmıyo.330 bin kişi deli sen onlara inanma.
buglar ne acaba yere girme felansa onları ben baya yaşadım onlarda çok sıkıntı olmaz :D

Alınır tabikide

bu online düşüklüğünün sebebini biliyormusunuz acaba ? 12binden 4bine düşmüş çok şaşırdım ben ondan tereddütte kaldım calais duisburg arası trafik olurmu diye benim eğlencem trafik oluyor genelde etraf bomboş iken çok eğlenceli olmuyor

buglar ne acaba yere girme felansa onları ben baya yaşadım onlarda çok sıkıntı olmaz :D
o onlıne sayısı campaıgn modlu oduğu için truckersmp yükleyin.

Alınır

o onlıne sayısı campaıgn modlu oduğu için truckersmp yükleyin.
Anlamadim campaign ne demek zaten truckersmp nın online sayısı öyle gözüküyordu sanki simulation 1 2328 kişi sayısı gözüküyor eskiden dolup tasiyodu giremiyorum hatta ben simulation 2 ye giriyodum mecburen

ets 2 bence herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir oyun al bence zaten 10 tl para değil zaten bu zamanda. Calais-duisburg arası eskisi kadar kalabalık değil trafik çok nadir oluyor.

Tabii ki alınır.

ets 2 bence herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir oyun al bence zaten 10 TL para değil zaten bu zamanda. Calais-duisburg arası eskisi kadar kalabalık değil trafik çok nadir oluyor.
Ah ya trafik yoksa üzer ya trafik olunca ayrı bir zevki çıkıyor bence oyunun

ETS 2 yoksa hesabından türk değilsin
2hesabimda varda biri perma yedi ötekini çaldirdim 3cu ets2yi alışım varda eski trafik yoksa calais duisburg arasi üzer beni ben trafik asigiyim biraz

ETS 2 yoksa hesabından türk değilsin
2hesabimda varda biri perma yedi ötekini çaldirdim 3cu ets2yi alaşım varda eski trafik yoksa calais duisburg arasi üzer beni ben trafik asigiyim biraz

Ah ya trafik yoksa üzer ya trafik olunca ayrı bir zevki çıkıyor bence oyunun

2hesabimda varda biri perma yedi ötekini çaldirdim 3cu ets2yi alışım varda eski trafik yoksa calais duisburg arasi üzer beni ben trafik asigiyim biraz

2hesabimda varda biri perma yedi ötekini çaldirdim 3cu ets2yi alaşım varda eski trafik yoksa calais duisburg arasi üzer beni ben trafik asigiyim biraz
Hocam orası hep dolu hafta sonu girsen iğne atsan yere düşmez

Geri