Bayram Harçlıklarınız Nasıl?

Ben yigenime 200 tl verdim :d 300 topladim sanirim onuda biriktirdigim oarayla birlestirip ssd aldim

Bana Parayı Kripto Olarak Veriyorlar :D
Dün Amcam 200 DOGE Verdi.
Diğerlerini Saymıyorum Bile.

15k felan topladım ama sadece 800 lirasını alıp harcadım. Gerisini anneme verdim ki o da bana 2 pantolon bi de güneş gözlüğü almış
U-Uusta Onu Nası Topladın Ya.
Ben 3K Anca Geçtim :/

U-Uusta Onu Nası Topladın Ya.
Ben 3K Anca Geçtim :/
Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorum :D Annem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/

Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorum :D Annem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Usta Sen Baya Ev Dizmişsin Gelinide Bulursun Yakında.

Usta Sen Baya Ev Dizmişsin Gelinide Bulursun Yakında.
Az önce de annemin bana aldığı çeyiz tabak seti geldi KSŞSJFŞAHCŞAJF usta valla yok gelin bulamam ben ağzımız sütten çok yandı yoğurdu üflemeden yiyemiyoruz
IMG_20220505_161913.jpg

Az önce de annemin bana aldığı çeyiz tabak seti geldi KSŞSJFŞAHCŞAJF usta valla yok gelin bulamam ben ağzımız sütten çok yandı yoğurdu üflemeden yiyemiyoruz
Alıntıyı görüntüle
H.o Düğününe Çağırırsın Bizide Artık Bu Gidişle Çok Uzak Olmadığı Kesin Tabak Çanak Bile Hazır :shy:

0 + 0 elde var 0.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,100
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri