U-Uusta Onu Nası Topladın Ya.15k felan topladım ama sadece 800 lirasını alıp harcadım. Gerisini anneme verdim ki o da bana 2 pantolon bi de güneş gözlüğü almış
Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorumU-Uusta Onu Nası Topladın Ya.
Ben 3K Anca Geçtim :/
Usta Sen Baya Ev Dizmişsin Gelinide Bulursun Yakında.Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorumAnnem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Az önce de annemin bana aldığı çeyiz tabak seti geldi KSŞSJFŞAHCŞAJF usta valla yok gelin bulamam ben ağzımız sütten çok yandı yoğurdu üflemeden yiyemiyoruzUsta Sen Baya Ev Dizmişsin Gelinide Bulursun Yakında.
H.o Düğününe Çağırırsın Bizide Artık Bu Gidişle Çok Uzak Olmadığı Kesin Tabak Çanak Bile HazırAz önce de annemin bana aldığı çeyiz tabak seti geldi KSŞSJFŞAHCŞAJF usta valla yok gelin bulamam ben ağzımız sütten çok yandı yoğurdu üflemeden yiyemiyoruz
Alıntıyı görüntüle
bayrammı kaldıbayram?
Yok hocam sanmıyorum. Eğer ki evlenirsem tüm donanım arşivi forum davetli. Engellediklerim hariçH.o Düğününe Çağırırsın Bizide Artık Bu Gidişle Çok Uzak Olmadığı Kesin Tabak Çanak Bile Hazır![]()