R3 3300X IşlemciDonanımlar nedir? Kasa hava almıyor ama çok sıkıntı çıkarmaz. Görüntüsünü bozmaya gerek yoktur.
Isı değerleri sürekli 75 in üstüne çıkıyor mu? Çıkmıyorsa değerler yeterlidir paneli delmeye gerek yok. Kasayı satıp mesh bir kasaya geçebilirsiniz.R3 3300X Işlemci
Gigabyte rtx 2060 6gb ekran kartı
Corsair vengeance lpx 2x8gb ram
Dün wraith prismi takıncaya kadar Xigmatek apache plus soğutucuyla boşta 50 derecede çalışıyordu ama şuan 30 35 arası geziyor cpu z testinde 95den aşağı düşmüyordu şuan kapağı takınca 74 çıkarınca 68Isı değerleri sürekli 75 in üstüne çıkıyor mu? Çıkmıyorsa değerler yeterlidir paneli delmeye gerek yok. Kasayı satıp mesh bir kasaya geçebilirsiniz.
Furmarkta ekran kartı kasanın önü açıkta olsa kapalı da olsa maks 76 dereceye ulaştı ama işlemcim 68den 74e çıktı. Yazın çok daha fazla olacağını düşünüyorumaynı kasa bende var ısı problemi yok ama
delmenize gerek yok yapmayında garanti dışı kalabilir. fanları içeri alıp linkteki paneli takabilirsiniz. https://urun.n11.com/diger-aksesuar...zeus-performans-arttirici-on-panel-P467161689Ön paneli delmek istemiyorum. Etrafına çerçeve yaparak sineklik gibi şeyler kullanabilirim fakat ne ve nasıl yapacağım hakkında fikrim yok. Bu kasaya uygun ön panel varsa önerir misiniz ya da başka bir fikir söyleyebilir misiniz?
Bunu kasaya nasıl sabitleyeceğimdelmenize gerek yok yapmayında garanti dışı kalabilir. fanları içeri alıp linkteki paneli takabilirsiniz. https://urun.n11.com/diger-aksesuar...zeus-performans-arttirici-on-panel-P467161689
siyah çift taraflı bantla yapıştırabilirsinizBunu kasaya nasıl sabitleyeceğim
700 liraya spec deltadan kaliteli kasa alınabileceğini sanmıyorum sıcaklıklar aslında normal uğraşmaya gerek yok.Ön panel 200tl gibi bir fiyattan başlar. Kasanızı 500tl den satıp 700tl ye güzel mesh bir kasa alabilirsiniz. (piyasayı takip etmiyorum rakamlar değişmiş olabilir)
Dah bir aylık kasa hocam 500 liraya neden satayım. Sıfırı 1500 liraÖn panel 200tl gibi bir fiyattan başlar. Kasanızı 500tl den satıp 700tl ye güzel mesh bir kasa alabilirsiniz. (piyasayı takip etmiyorum rakamlar değişmiş olabilir)
Psusuz halde satacaksınız içindeki CV550 değerli bir psu.Dah bir aylık kasa hocam 500 liraya neden satayım. Sıfırı 1500 lira