Yeni Sistemi Al-Sat için Almak Mantıklı Mı?

lil musty

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
3,880
Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak, ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.

Tek-tek satmak daha karlı olur ama uzun vadeli olabilir.

Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.
bence gider

Hayır getirisi olmaz kaldı ki şuan da sistemler çok çıkmaya başladı ve fiyatlarda eğilim var şuan için al sat yapılmaz yapılsa bile uzun bekletir ve kâr düşük olur bende al sat yapıyorum belli zamanlarda ama şuan yapmıyorum çünkü getirisi olmaz pek

Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak, ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.
evet 1660super 5.5 dan gidiyor

Hayır getirisi olmaz kaldı ki şuan da sistemler çok çıkmaya başladı ve fiyatlarda eğilim var şuan için al sat yapılmaz yapılsa bile uzun bekletir ve kâr düşük olur bende al sat yapıyorum belli zamanlarda ama şuan yapmıyorum çünkü getirisi olmaz pek
İyi de ASUS TUF 1660S 6G'ler 2. el fiyatları 6.000₺, i3 12100 2. el fiyatları da 2.000₺ falan desek direkt 2 parçayı satıp kâr yaptırıyor.

sat ekran kartını kasa 2.5 a gelir çak 3.200 e bitane 6500 xt 5700 e gelir kasa oda 7.500 bandında gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya direk kasa 9 bandından gider

Sistem bu:

500 ile 800 lira arasına güzel bir kaar bırakabilir gibi piyasa böyle devam ederse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Bende al sata karşıyım ama hocam milletin elinde para var ise istediği gibi alıp satabilir buna da kimse karışamaz maalesef

hocam salin da ihtiyaci olanlar alsın az birakin nefes alsin insanlar

Geri