Eskisi gibi olma isteği

Burada bulunmuyor işte.
Ankarada daha sorun .
Orada çok sorun değildir sanırsam.
bir ara 2 yıl fenan atadığı oluyordu
O zaman özel zorunlu evet. Fakat ruh sağlığı da önemlidir. Kişiye bunun önemi aktarılırsa verdiği paradan şikayet etmez. Bence..

O zaman özel zorunlu evet. Fakat ruh sağlığı da önemlidir. Kişiye bunun önemi aktarılırsa verdiği paradan şikayet etmez. Bence..
De hocam çok para alıyorlar.
Asgariyi kolay kolay verebilecek param olsa giderim çok lazım bana.

Ben sana randevu vereyim :D 😁😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Maryo niye dönmedin la inanmıyon mu bana
Yok foruma bakmamışım.
Sağol kanka :)
Daha önemli şeyleri hallettikten sonra onu hallederim.
Önce bana bir KBB lazım

Eskiden mutluydum en azından hafif bir gülümseme vardı yüzümde. Artık gülmek istesem beceremiyorum. Eskiden hiçbir şeyi kafaya takmazdım. Artık bütün küçük şeylerı bile 1 hafta unutamıyorum. Karşımdaki kişiyle çok rahat cümle kurabiliyordum tanısamda tanımasamda. Artık tanısam bile konuşmaya çekiniyorum. Bunun gibi bir sürü şey var. Eskisi gibi olmak istiyorum fakat olamıyorum. Burada içimi boşaltmak istedim. İyi forumlar.
beni anlatmışsın ben bunları boş vererek çözmeye çalışıyorum ölünce bunların bir önemi kalmayacak diyerek

Hasta mısın? İyileşmek mi istiyorsun? Devlet Hastanesinin işkencelerine maruz kalmak istemiyorsan (bildiğin 2 kat daha sakat çıkıyorsun.) Özele gitmek zorundasın.
Devlet hastanesini bu denli beğenmeyeni ilk defa gördüm etrafımdakiler çok memnun çok şaşırdım boyle demenize.Dediğinize yanlış demiyorum ama merak ettim neden boyle dediniz?.

Devlet hastanesini bu denli beğenmeyeni ilk defa gördüm etrafımdakiler çok memnun çok şaşırdım boyle demenize.Dediğinize yanlış demiyorum ama merak ettim neden boyle dediniz?.
Çok uzun yazı yazdım ama gereksiz olduğunu düşünerek sildim. Tek kelimeyle özetleyeyim; şartlar. İki tarafın şartları birbirinden çok farklı. Devlet şartları işkence gibi olduğu için Doktorlar çok zorlanıyor böylece istemsiz olaylar meydana gelebiliyor. Özelin şartları Devlete kıyasla bir tık daha iyi. Devletin çoğu Doktoru yavaştan Acemi ile yer değiştiriyor, Uzman doktorlar azalmaya başlıyor. Gibi gibi. Onun dışında işini çok iyi yapan Doktorlar da var. Doktorlara lafım yok, sadece şartlara lafım var.
Sonradan fark ettim ki yukarıdaki mesajımda genelleme yapmışım, şimdi düzelttim. Yanlış anlaşılmasın :)

Çok uzun yazı yazdım ama gereksiz olduğunu düşünerek sildim. Tek kelimeyle özetleyeyim; şartlar. İki tarafın şartları birbirinden çok farklı. Devlet şartları işkence gibi olduğu için Doktorlar çok zorlanıyor böylece istemsiz olaylar meydana gelebiliyor. Özelin şartları Devlete kıyasla bir tık daha iyi. Devletin çoğu Doktoru yavaştan Acemi ile yer değiştiriyor, Uzman doktorlar azalmaya başlıyor. Gibi gibi. Onun dışında işini çok iyi yapan Doktorlar da var. Doktorlara lafım yok, sadece şartlara lafım var.
Sonradan fark ettim ki yukarıdaki mesajımda genelleme yapmışım, şimdi düzelttim. Yanlış anlaşılmasın :)
Yani verilen hizmeti beğeniyorsunuz sadace doktorların çalışma şartlarini beğenmiyorsunuz ve kötü çalışma şartlarından dolayı da hizmetin kalitesi dusebiliyor diyorsunuz sanırım umarım doğru anlamisimdir yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Yani verilen hizmeti beğeniyorsunuz sadace doktorların çalışma şartlarini beğenmiyorsunuz ve kötü çalışma şartlarından dolayı da hizmetin kalitesi dusebiliyor diyorsunuz sanırım umarım doğru anlamisimdir yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Evet, doğru anladınız.

Evet, doğru anladınız.
Peki çok teşekkür ettim hocam sağolun. Biz liberaller bir gün iktidara geldiğimizde devletin hastanelerini de özelleştirerek bu durumu çözeceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,674
Üyeler
192,765
Son üye
fratikcavanari
Geri