berkantisleyici
80+
- Katılım
- 8 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 41
- Reaksiyon skoru
- 22
Selam arkadaşlar betterdiscord kullanmaya başladım ama güvenlik konusunda endişelerim var bana yardımcı olur musunuz iyi forumlar.
Kullandığınız plugin ve temalardan değişkenlik gösterir güvenlik konusu ancak kullanımı legal değil. ToS kurallarına aykırı.Selam arkadaşlar betterdiscord kullanmaya başladım ama güvenlik konusunda endişelerim var bana yardımcı olur musunuz iyi forumlar.
o zaman tamamen kaldırıyorum dostum iyi forumlar teşekkür ederim.Kullandığınız plugin ve temalardan değişkenlik gösterir güvenlik konusu ancak kullanımı legal değil. ToS kurallarına aykırı.
hocam 1 hafta kullandım ban yermiyim?Güvenlik konusunda sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ancak discord kurallarına (TOS) a aykırı bir durum
Zannetmiyorum ben 1 seneden fazla süredir kullanıyorum halen bir şey olmadıhocam 1 hafta kullandım ban yermiyim?
1 senedir kullanıyorum tık yok.hocam 1 hafta kullandım ban yermiyim?
Güvenlik konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum evet kullanmak ban sebebi ama yiyen görmedim ben risk almazdımSelam arkadaşlar betterdiscord kullanmaya başladım ama güvenlik konusunda endişelerim var bana yardımcı olur musunuz iyi forumlar.
Güvenlik konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum evet kullanmak ban sebebi ama yiyen görmedim ben risk almazdım
Ben denk gelmemiştim şans işi biraz da 1-2 yıl kullanıp yemeyen de var yiyen de var gördüğüm kadarıylaAlıntıyı görüntüle
bir arkadaş yemiş hocam
bende uzun süre kullandım fakat dc yi aşırı yavaşlatıyor.artı olark mining yapıyor diye birsey duymustum ne kadar doğru orasını bilemem.Selam arkadaşlar betterdiscord kullanmaya başladım ama güvenlik konusunda endişelerim var bana yardımcı olur musunuz iyi forumlar.