Ayhan Çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
+1 ölceklemeyi 150 falan yap ayarlarını ortaya al rahatlıkla oyna1.44 de mi oynuyorsun ölçeklendirme yi 300- 400 yaparsan fps de düşer
+1 ölceklemeyi 150 falan yap ayarlarını ortaya al rahatlıkla oyna1.44 de mi oynuyorsun ölçeklendirme yi 300- 400 yaparsan fps de düşer
bende sistemim yazıyor tüm ayarlar fullde 300 ölçekleme 55fps şehir içi şuan baktımönceden 300 dü hocam evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 hafta önce de 1.44 dü ve 300 de 60 fps sabitti şu an 37 sabit.Yani 30 değil 37.
NEDEN ayar kısayım 1 hafta önce full ayar oynadığım oyun bu.+1 ölceklemeyi 150 falan yap ayarlarını ortaya al rahatlıkla oyna
pc yi sıfırlasam düzelir mi acaba.bende sistemim yazıyor tüm ayarlar fullde 300 ölçekleme 55fps şehir içi şuan baktım
sıkıntı yok gibi gözüküyor ayarları iyi hatırladığına emin misinNEDEN ayar kısayım 1 hafta önce full ayar oynadığım oyun bu.
evet hocam hatta experience daha yüksek yapıyor ama ben bir tık düşürdüm.sıkıntı yok gibi gözüküyor ayarları iyi hatırladığına emin misin
yemin ederim güncelDriverlar güncel mi (ciddi soruyorum)
hatta virüs falan mı var diye tarama bile yapıyorum şu an.evet hocam hatta experience daha yüksek yapıyor ama ben bir tık düşürdüm.
yemin ederim güncel
işlemci ve ekran kartı farkımız var ben 55 alıyorum uzun yolda düşebilir benimki 50 civarı olsa performansı ortada normal dostumevet hocam hatta experience daha yüksek yapıyor ama ben bir tık düşürdüm.
yemin ederim güncel
hatta virüs falan mı var diye tarama bile yapıyorum şu an.
300 ölçek ve neredeyse full ayarda o civarı alması normal işlemcide ryzen 5 26001650 Super böyle bir oyunda 30 FPS alması düşük degilmi Sizce?
darboğaz olabilirmi diğecemde mümkün değil ben amd kullanıcısı olduğumdan dolayı sana yazılım tarafında bi probleminin olduğunu söyleyebilirimşu an ki ayarlarımda önceden 60 70 fps arası alıyordum ama nedense 37 fps sabit ve değişmiyor ne yapmalıyım ?
ekran kartı driver en son sürüm olan 512.59
bakın normal değil yemin ederim 2 gün önce yani en son oynadığımda bu ayarla 60 fps alıyordum yalan söylemiyorum neyse furmark sonuçlarını paylaşırım onları değerlendirirsiniz.işlemci ve ekran kartı farkımız var ben 55 alıyorum uzun yolda düşebilir benimki 50 civarı olsa performansı ortada normal dostum
300 ölçek ve neredeyse full ayarda o civarı alması normal işlemcide ryzen 5 2600
benim de 50fps 55fps falan sistemim yazıyor
ya ben mi yanılıyorum benim sistem bir tık iyi seninkine göre 50 55 alıyorum sende 37 normal dostumbakın normal değil yemin ederim 2 gün önce yani en son oynadığımda bu ayarla 60 fps alıyordum yalan söylemiyorum neyse furmark sonuçlarını paylaşırım onları değerlendirirsiniz.
furmarkta sistem şu anSaçms olan şey 60 fps in altına düşmen. Kart ve işlemciyi stres testine aynı anda soksans
bakın iyi olmasına iyi ama benim işlemci zaten besliyo kartı ekran kartlarımız neredeyse eşit aynı fpsleri almamız lazım bu yüzden.ya ben mi yanılıyorum benim sistem bir tık iyi seninkine göre 50 55 alıyorum sende 37 normal dostum
benim kendi fikrim ve testler sonucu böyle diyorum hatalı olabilirim