Ets 2 ekran kartımı %100 kullanamıyor

furmarkta sistem şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakın iyi olmasına iyi ama benim işlemci zaten besliyo kartı ekran kartlarımız neredeyse eşit aynı fpsleri almamız lazım bu yüzden.
işlemci farkı fps i etkiliyor dostum ama yine de sen bilirsin benim görüşüm normal

Saçms olan şey 60 fps in altına düşmen. Kart ve işlemciyi stres testine aynı anda soksans
şu an böyle

işlemci farkı fps i etkiliyor dostum ama yine de sen bilirsin benim görüşüm normal
o kadar etkilemez hocam emin olabilirsin buna.

şu an böyle

o kadar etkilemez hocam emin olabilirsin buna.
furmark 60 fps heavy loadı ekrana getirince 10 fps ye düşüyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (423).png
    Ekran Görüntüsü (423).png
    2.7 MB · Hit: 36
ben 125 ölçek full ayarlar 80fps 90fps civarı alıyorum
125 ölçek çok bulanık benim derdim o değil ama konunun başından beri grafik düşür diyorsunuz fakat sistemde ki sorunun hala bu olmadığını anlayamadınız varsa fikriniz görüşlere açığım yoksa iyi forumlar dilerim.

125 ölçek çok bulanık benim derdim o değil ama konunun başından beri grafik düşür diyorsunuz fakat sistemde ki sorunun hala bu olmadığını anlayamadınız varsa fikriniz görüşlere açığım yoksa iyi forumlar dilerim.
furmark sonucu

Ekler

• Ekran Görüntüsü (426).png
    Ekran Görüntüsü (426).png
    3 MB · Hit: 31
Msaa ile mi oynadın?
furmark msaa 0 dı

furmark msaa 0 dı
oyunda her zaman full ayardı şimdi diğer oyunlara bakıcam batman arkham knight falan var eğer onlar da düşükse bi format şart.

furmark msaa 0 dı

oyunda her zaman full ayardı şimdi diğer oyunlara bakıcam batman arkham knight falan var eğer onlar da düşükse bi format şart.
batman 75 fps sabit full ayarlarda

Son düzenleme:
Geri