Monster notebook Fan sorunu

Reaksiyon skoru
16
Monster kullanıyorum ve Bilgisayarım Ofis modundayken Turbo moddaymış gibi çalışıyor Turbo mod ve oyun modunda olması gibi çalışıyor

Temizletmen gerekiyor bilgisayarı eğer temizlettikten sonra da aynı sorun oluyorsa virüs taraması yap yeni mining virüsleri bilgisayarı sömürüyor ve sömürdüğü için fanları açma gereği duyuyor Pc

Temizletmen gerekiyor bilgisayarı eğer temizlettikten sonra da aynı sorun oluyorsa virüs taraması yap yeni mining virüsleri bilgisayarı sömürüyor ve sömürdüğü için fanları açma gereği duyuyor Pc
Tamamdır eyvallah Monsterın Ücretsiz bakımı var onda gönderip temizletirim Virüs olduğunu sanmıyorum paranoya bir insanım En ufak bir şeyde format atabilirim :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Frnp
Bilgisayarın kullanımlarına dikat ettin mi hiç görev yöneticisinden?

Tamamdır eyvallah Monsterın Ücretsiz bakımı var onda gönderip temizletirim Virüs olduğunu sanmıyorum paranoya bir insanım En ufak bir şeyde format atabilirim :D
Görev yöneticisinden ekran kartı çalışma yüzdesine bakabilirsin orda eğer bir program çalışmadan %100 diyorsa kaspersky indir hemen çözülüyor formata gerek yok

Tozlanmıştır hocam bir garantiye gönderin zaten ücretsiz sekilde termal macunu değiştiriyorlar

Geri