AngeloFDarknes
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Monster kullanıyorum ve Bilgisayarım Ofis modundayken Turbo moddaymış gibi çalışıyor Turbo mod ve oyun modunda olması gibi çalışıyor
Sesi mi sadece yoksa hızı da mı öyle?Monster kullanıyorum ve Bilgisayarım Ofis modundayken Turbo moddaymış gibi çalışıyor Turbo mod ve oyun modunda olması gibi çalışıyor
Hızıda aynı şekilSesi mi sadece yoksa hızı da mı öyle?
Kral monsterın garantisi iyi deniyor gönder çözsünler işleri ne yazılımsal bir sorun olabilir monster yeni driver çıkardıysa atman iyi olurHızıda aynı şekil
Tamamdır eyvallah Monsterın Ücretsiz bakımı var onda gönderip temizletirim Virüs olduğunu sanmıyorum paranoya bir insanım En ufak bir şeyde format atabilirimTemizletmen gerekiyor bilgisayarı eğer temizlettikten sonra da aynı sorun oluyorsa virüs taraması yap yeni mining virüsleri bilgisayarı sömürüyor ve sömürdüğü için fanları açma gereği duyuyor Pc
7 ay önceÜrünü ne zaman aldınız
Görev yöneticisinden ekran kartı çalışma yüzdesine bakabilirsin orda eğer bir program çalışmadan %100 diyorsa kaspersky indir hemen çözülüyor formata gerek yokTamamdır eyvallah Monsterın Ücretsiz bakımı var onda gönderip temizletirim Virüs olduğunu sanmıyorum paranoya bir insanım En ufak bir şeyde format atabilirim![]()
Birde bir anda fanları acaip derecede çalışmaya başlıyorMonster kullanıyorum ve Bilgisayarım Ofis modundayken Turbo moddaymış gibi çalışıyor Turbo mod ve oyun modunda olması gibi çalışıyor