Panemaraxz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 600
Bütçem 600 tl civarı benim gönlüm artic 1 den yana tasarımı çok hoşuma gidiyor. O fiyat bandına daha iyi ne olabilir?
Evet çok nadir de olsa müzik dinlerim.sadece oyun için mi kullanıcaksınız hocam
O zaman gayet iyi çalışır hocam.Evet çok nadir de olsa müzik dinlerim.
pahalı bence ama alanlar üzgün değilBütçem 600 TL civarı benim gönlüm artic 1 den yana tasarımı çok hoşuma gidiyor. O fiyat bandına daha iyi ne olabilir?
Çok teşekkür ederim.o zaman gayet iyi çalışır hocam.
bunlara da göz atmak isteyebilirsin:
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud Stinger Core 7.1 HHSS1C-AA-BK/G Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger Core 7.1 HHSS1C-AA-BK/G Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger Core 7.1 HHSS1C-AA-BK/G Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.990,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
bende corsair s50pro yu yeni aldım benim için baya kuvvetli bassları var ses seviyesi yüksek mikrofonu mükemmel değil ama gayet yeterli![]()
Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ve kafamda rahat.
size de hayırlı olsun şimdiden.
önemli değill ben gece boyu aklıma gelen oldukça da eklerimÇok teşekkür ederim.
Açıkçası ses kalitesinden dolayı tercihim olmazdı.
Cougar phontum Essential veya Razer Blackshark V2 X düşünebilirsin.
blackshark v2 x daha iyi olacaktır sizin için.Bütçem 600 TL civarı benim gönlüm artic 1 den yana tasarımı çok hoşuma gidiyor. O fiyat bandına daha iyi ne olabilir?