- Reaksiyon skoru
- 4,552
Kaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
6 numara olmalıKaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
13 yaş üstü için 7 numara yazıyordu bi yerde6 numara olmalı
7 numara profesyonel boyut. Bi tık altı 6 numara. 6 yeterli olur büyük ihtimalle. 7 büyük ve ağır kalabilir.13 yaş üstü için 7 numara yazıyordu bi yerde
tarmak bt500 kullanıyorum ben, memnunum.Kaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
14 yaşındayım her topu denedim en iyisi 7 numaraKaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
Tatmak r300 7 numara var bende gayet güzel yaklaşık 1 yıldır kullanıyorumKaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
Bütçe var mı?Kaç numara olması gerekir 17 yaşında biri için topun küçük olmasıni istemiyorum malzeme kalitesi kaliteli olsun uzun ömürlü olsun kaliteli markalar hangisidir öneri yaparmisiniz
Bütçe var mı?