Sizce Kudüs Nerenin Başkenti?

?

• İSRAİL

Oylar: 25 36.2%
  • FİLİSTİN

Oylar: 44 63.8%

• Oy kullanan toplam üye
    69

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,531
1652639116500.png

Eğer tarafsız olarak bakacaksam ikisinin de kutsal toprağı. Ama bir müslüman olarak cevabım belli :) .
Yine de savaş hiç bir zaman çözüm değil. Hele ki masum çocuklar ölüyorsa...

Uygunsuz davranış
arkadaşlar konuyu tartışmaya gerek yok israildir çünkü avrupa ve abd filistin diye bir ülkeyi tanımıyorlar ve abd göre kudüs başkenti israildir dünyanın süper gucü olduğuna göre israilindir bu arada arkadaşlar bol bol coca cola alalım
israil askerleri keleşi **** sokunca benim tribal enfeksiyon neyse filistinde doğsaydık kudüs bizim derdik israilde doğsaydık kudüs bizim derdk tarafsız bi şekilde bakınca kudüs filistinindir burdan israilin taaaaa

Filistin.

israil askerleri keleşi **** sokunca benim tribal enfeksiyon neyse filistinde doğsaydık kudüs bizim derdik israilde doğsaydık kudüs bizim derdk tarafsız bi şekilde bakınca kudüs filistinindir burdan israilin taaaaa
Dostum dünyada filistin diye bir yok sadece pakistan iran afganlar gibi ülkeler tanıyor filistini onlar tanısa ne tanımasa ne abd ve avrupa filsitini tanımıyor :D

Dostum dünyada filistin diye bir yok sadece pakistan iran afganlar gibi ülkeler tanıyor filistini onlar tanısa ne tanımasa ne abd ve avrupa filsitini tanımıyor :D
Sayı bakımından çoğunluk tanıyor, Birleşmiş Milletler'in de çoğunluğu tanıyor.

Bence İsrail

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,392
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri