❌İndirim Bitti! REDRAGON K565R-1 BLUE SWİTCH KLAVYE 299 TL!!

Yasak mı bilmiyorum ancak canlı iletişime geçebilirsek sesimi duyabilirsiniz. Yaşımı da ismimi de öğrenmiş olursunuz.
Ha yok sadece mekanik klavyenden babanla laf yapabiliyorsan orası başka.
Telefon numaranı gönder özelden, arayıp konuşalım. Dc kullanmıyorum.

Ancak yaşın büyük olsa böyle ergence bir sözde espri yapmazdın, vakit kaybısın.

Espiri yapmadım. Daha ağırını yazacaktım ancak forumdan uzaklaştırılmak istemiyorum 1 tane çocuk için.
Telefon numaramı sağa sola dağıt diye veremem sana.
yaşın 30 olsa ne? 15 yaşındaki ergenden farksız davranışların.

Uygunsuz davranış
Espiri yapmadım. Daha ağırını yazacaktım ancak forumdan uzaklaştırılmak istemiyorum 1 tane çocuk için.
Telefon numaramı sağa sola dağıt diye veremem sana.
Terbiye nedir bilmeyen, klavye tuşu için kötü sözler sarf edebilecek bomboş bir varlıksın. İnsan bile olamazsın sen.

Blue switch basması zor moruq

Mavi switch klavyeyi beğenmedim diye birlik olmuş bana laf yapıyorlar.
Kalkıp bir de bana ergen diyorlar. Tartıştığımız konuya bak.
Haklısınız abim, en iyi sizsiniz.
Tartışılan meselenin ne olduğunu kavrayabilecek yaş ve zekaya sahip olmayan biri için fazla iddialı sözler yalnız :)

Arkadaşlar bu az ses çıkaran model mi? O modelin tam adı ne oluyor? Birde dezavantajı var mı ses çıkarmayanların?

Tartışılan meselenin ne olduğunu kavrayabilecek yaş ve zekaya sahip olmayan biri için fazla iddialı sözler yalnız :)
Çingene değilim ben. Ucuz diye işime yaramayacak mavi switch klavyeyi almam.
Tutturmuş fiyatı ucuz diye. Kullanamadıktan sonra babanızla forumdakilere laf atmaya kullanırsınız bu arkadaş gibi.

Arkadaşlar bu az ses çıkaran model mi? O modelin tam adı ne oluyor? Birde dezavantajı var mı ses çıkarmayanların?
Blue switch olduğu için ses çıkartır. Az sesli olan red switch.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tutturmuş fiyatı ucuz diye. Kullanamadıktan sonra babanızla forumdakilere laf atmaya kullanırsınız bu arkadaş gibi.
Hadi canım uzaklaş başkalarına saldır. Hala ciddiye alıp yazıyor :D

Gayet rahat kullanabiliyorum, o da senin ''babanın'' .....

red switch kullanıyorum, blue switche göre az ses çıkarıyor, tuşa basış gücünde bazı kullanıcıların abarttığı kadar fark yok aralarında (fark var ama öyle inanılmaz derecede değil.) , normalde blue switch severim hatta fakat red ev halkı için daha iyi olur diye red aldım ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klavyeyi sen almazsın, bu umrumda değil. birisi pişman olur muyum diye sormuş, olursun demişsin? neden pişman olsun ki? herkes senin gibi red switch manyağı olmak zorunda mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri