- Reaksiyon skoru
- 1,494
- Bütçe
- 600
Amazon'dan olması şart çünkü kredi kartı sadece orada geçiyor. Önerdiğiniz model varsa yazarsanız sevinirim.
Allah allah, tüm alışverişimi kredi kartıyla yapıyorum. Her yerde geçiyor.Amazon'dan olması şart çünkü kredi kartı sadece orada geçiyor. Önerdiğiniz model varsa yazarsanız sevinirim.
Kredi kartı yurt dışı kredi kartı olduğu için sadece amazonda kullanabiliyorum. 3D secure istiyor diğer sitelerde ve o ülkede öyle bir şey yok...Allah allah, tüm alışverişimi kredi kartıyla yapıyorum. Her yerde geçiyor.
Ha cc geçicen.Kredi kartı yurt dışı kredi kartı olduğu için sadece amazonda kullanabiliyorum. 3D secure istiyor diğer sitelerde ve o ülkede öyle bir şey yok...
trendyoldada kullanabiliyosun ben öyle çok yemek siparişi verdim normal sipariştede belki çalışırKredi kartı yurt dışı kredi kartı olduğu için sadece amazonda kullanabiliyorum. 3D secure istiyor diğer sitelerde ve o ülkede öyle bir şey yok...
Denedim geçen ama olmadı. 3d secure yok dedi abim.trendyoldada kullanabiliyosun ben öyle çok yemek siparişi verdim normal sipariştede belki çalışır
ccyle adrese alışveriş yapılır mıHa cc geçicen.
valla benim ablam bana öyle çok yemek sipariş ettiDenedim geçen ama olmadı. 3d secure yok dedi abim.
Sjdjdjsndjsj arkadaşlar sakin kart abimin ve abim yurt dışında. Kullanıp kardeşime hediye almam için verdi xdccyle adrese alışveriş yapılır mıkafayı mı yedin sen.
Söylememiş kiccyle adrese alışveriş yapılır mıkafayı mı yedin sen.
Japonya'da aynı şey geçerli değil sanırım .dvalla benim ablam bana öyle çok yemek sipariş etti
visa (usa) idi onun kartı
cc yapan biri evine bir şey söylenmeyeceğini bilir, o yüzden öyle dedimSöylememiş ki