(8/10) DA Forum CS:GO Müsabakası #1 Kayıtları Alınıyor

kardesim uyurken csgo ölüm maçını açıyorsun, konsola +left yazıyorsun ve sabah kalktığında +8 saat :d
Onun yerine CS:GO'yu açıp ana menüde de bekleyebilir niye ölüm maçına girip AFK bırakıyor :D

xp kasmış olur hesap yeni ya :D
2-3 ay önceki güncellemeden sonra XP kasmak diye bir şey kalmadı ki? Bedava yeni hesaplarda öyle şeyler yok artık. Eskiden bedavaya alınıp Prime yapılmış veya parayla satın alınmış hesaplarda XP kasma olayı var.

Zannetmiyorum ama hepsinin tek tek ayrı olarak gelmesi daha sağlıklı olur. Ciddi bir turnuva tarzında yapmadığımız için 5'li girişe gerek yok.
Silver nova falanız zaten bizde eğlencesine ama öyle diyorsanız sorun yok :D

2-3 ay önceki güncellemeden sonra XP kasmak diye bir şey kalmadı ki? Bedava yeni hesaplarda öyle şeyler yok artık. Eskiden bedavaya alınıp Prime yapılmış veya parayla satın alınmış hesaplarda XP kasma olayı var.
güzel kardesim 5000 saate yakın csgom var biliyorum hesap yeni olduğu için düşük lv hesaplarda hile çok geliyor.

Bence o kadarda kötü fps değil.30-40 arası tek mapte oynayabiliyorum ,sadece yoldaşta başka oynayamıyom bence 15-20 arası yumruklatır.
Hocam normalde iyi oynarım ama 6500xt aldıktan sonra fps 40 a düştü drop giriyor. kart yüzünden 2 rank dustum oyundan sogudum suan valo oynuyorum

Hocam normalde iyi oynarım ama 6500xt aldıktan sonra fps 40 a düştü drop giriyor. kart yüzünden 2 rank dustum oyundan sogudum suan valo oynuyorum
Valoda daha mı yüksek FPS alıyorsun?

Fall guys turnuvasıda yapalım😁

Geri