- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rankları düşükse izin vermeyelim mi?Gruplaşma olmaması amacıyla herkesin tek tek katılması şeklinde ayarladık.
Rankları düşükse izin vermeyelim mi?Gruplaşma olmaması amacıyla herkesin tek tek katılması şeklinde ayarladık.
yok be kanka lol şeyinde öyle oldu ensarmıydı arkadaş 4 kişi getirdi kavga oldu yaRankları düşükse izin vermeyelim mi?
Bence o kadarda kötü fps değil.30-40 arası tek mapte oynayabiliyorum ,sadece yoldaşta başka oynayamıyom bence 15-20 arası yumruklatır.40 fps oynasan 10 dk sonra monitörü yumruklarsın
Zannetmiyorum ama hepsinin tek tek ayrı olarak gelmesi daha sağlıklı olur. Ciddi bir turnuva tarzında yapmadığımız için 5'li girişe gerek yok.Rankları düşükse izin vermeyelim mi?
Valorant da olacakmiTurnuva eğlencesinedir. Ücretsizdir.
Turnuvaya giriş için FACEIT kullanmanız zorunludur.
Turnuva FACEIT HUB sistemi ile gerçekleşecektir.
Hızlı iletişim, oyuna katılabilmeniz ve duyurulardan haberdar olabilmek için DC sunucuna katılımınız zorunludur.
22 mayıs pazar saat 20.00 'da başlanacaktır.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Kayıt formu:
DA FORUM CS:GO TURNUVASI #1
forms.gle
kardesim uyurken csgo ölüm maçını açıyorsun, konsola +left yazıyorsun ve sabah kalktığında +8 saat :dben gelemiyorum o zaman gg
Önceden oldu ve olmaya da devam ediyor. Yakın zamanda haberdar olursun illa.Valorant da olacakmi
evet bugünValorant da olacakmi
Hafta sonu degilmiydi .Nasıl giriyoruzevet bugün
Siz girin yarın diye biliyorum benpardon @Alexa bugünkü kendi aramızda değil mi ? ortalığı karıştırmayayım boş yere.
cumartesi diye biliyorum bendeSiz girin yarın diye biliyorum ben