ryzen 5 5600 alinir mi

Reaksiyon skoru
33
msi armor rx570 4gb ve ryzen 5 1600 (14nm) islemcim var. ekran kartimi su an degisemem butceden oturu ancak islemciye butce cikardim ryzen 5 5600 e gecsem (x olmayan modeli) performansta artis yasar miyim elimdeki ekran karti ile ?

Yanlış Bilgilendirme
Hangi oyunları oynayacaksınız? performans artışı yaşarsınız tabii ki ama ekran kartı lazım olan oyunlarda darboğaz yapar haberiniz olsun. Valorant, Cs:go oynayacaksanız pek sıkıntı olmaz.

Hangi oyunları oynayacaksınız? performans artışı yaşarsınız tabii ki ama ekran kartı lazım olan oyunlarda darboğaz yapar haberiniz olsun. Valorant, Cs:go oynayacaksanız pek sıkıntı olmaz.
darboğaz mı yapar?

hocam rx570 e ryzen 5 5600 nasil darbogaz yapabilir ki ryzen 5 1600 14nm bile yetebiliyorken

Alınır güzel işlemci RYZEN 5 5500 de alınabilir

performans artışı yaşarsınız tabii ki ama ekran kartı lazım olan oyunlarda darboğaz yapar haberiniz olsun. Valorant, Cs:go oynayacaksanız pek sıkıntı olmaz.
Darboğaz falan yapmaz.

hocam rx570 e ryzen 5 5600 nasil darbogaz yapabilir ki ryzen 5 1600 14nm bile yetebiliyorken
Ya çok fazla sıkıntı olmaz ama Gtx 1030 ile yapanıda gördüm bu arada :D Ama sadece Valorant oynuyordu arkadaş.

Ya çok fazla sıkıntı olmaz ama Gtx 1030 ile yapanıda gördüm bu arada :D Ama sadece Valorant oynuyordu arkadaş.
Arkadaşın şuanki işlemcisi bile rx570'e darboğaz yapmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi armor rx570 4gb ve ryzen 5 1600 (14nm) islemcim var. ekran kartimi su an degisemem butceden oturu ancak islemciye butce cikardim ryzen 5 5600 e gecsem (x olmayan modeli) performansta artis yasar miyim elimdeki ekran karti ile ?
İleride ekran kartı upgrade de düşünüyorsan geçebilirsin ancak şu anki işlemcin de ekran kartını tam olarak besler zaten.

Arkadaşın şuanki işlemcisi bile rx570'e darboğaz yapmaz.
Onun yaptığını kim söyledi hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper ikili olmazlar yani. Ama tabii ki performans artar. Darboğaz yanlışımı düzelten arkadaşlara teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,305
Üyeler
185,058
Son üye
Ziwtin
Geri