Ryzen 5 5500 mü? Ryzen 5 5600 mü?

cocuk bos yapma yasin kac basin kac ben zaten calisiyorum aradaki fiyat farkina degecek bi islemci oldugu icin 5600 al diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana diyorum
Hangi konuda daha iyi hangi konuda fiyat farkına değecek? Valorant da 300 fps yerine 400-500 fps vermekten fazla ne özelliği var? Yaşlı başlı konuşma annenin elinden öpecek yaştayım küçüğüm yani. Onun dışında adamın sistemi belli bütçesi belli ben Ryzen 1600 af ile 4060ti Ryzen 3600 ile 3070 kullandım birgün rahatsız olmadım

Biliyorum böyle bir soru sormama gerekiyordu ama çok merak ediyorum Ryzen 5 5500 ile Ryzen 5 5600 ile arasındaki farkı çok merak ediyorum birisi 2500 TL diğeri 4500 TL şuan ki işlemcim Ryzen 5 1600 Anakartım B450M-K Ekran Kartım R9 380 şimdi ben şuan ben bir kaç destek ile 5500 alabiliyorum ama 5600 ü almak için maalesef o kadar param yok birde babamın ikna etmesi var sizce Ryzen 5 5500 alınır mı?
1600 sana şuan hangi konuda yetmiyor ki? Almışken 5600 alsan soketin en iyi normal kullanıcı işlemcilerinden birini almış olursun 5500 alsan gözün 5600e kayar tekrar upgrade yapmak istersin.

Dostum amaça göre değişir. Adam ilerde ugrade yapcaktir. 5600 al deriz. Ben ugrade yapmicam derse. Sonra sıfırdan kasa yapicam derse 5500 al deriz. Önemli olan amaç. İlerde yüksek ekran kartı alırsa 5500 yeterince beslemicek
Bu bütçede ne upgrade i? 2000 lira işlemciye vereceğine Rx 580 alsa direkt artış olur. Siz Gtx 1080 fiyatına sadece işlemci yükselt diyorsunuz Tofaş soran adama Porsche öneriyorsunuz. Porsche daha iyi ama adamın garajı yok yakıtına yetişecek parası yok ona lastik takacak parası yok

Biliyorum böyle bir soru sormama gerekiyordu ama çok merak ediyorum Ryzen 5 5500 ile Ryzen 5 5600 ile arasındaki farkı çok merak ediyorum birisi 2500 TL diğeri 4500 TL şuan ki işlemcim Ryzen 5 1600 Anakartım B450M-K Ekran Kartım R9 380 şimdi ben şuan ben bir kaç destek ile 5500 alabiliyorum ama 5600 ü almak için maalesef o kadar param yok birde babamın ikna etmesi var sizce Ryzen 5 5500 alınır mı?
5600 çok daha iyi

Bu bütçede ne upgrade i? 2000 lira işlemciye vereceğine Rx 580 alsa direkt artış olur. Siz Gtx 1080 fiyatına sadece işlemci yükselt diyorsunuz Tofaş soran adama Porsche öneriyorsunuz. Porsche daha iyi ama adamın garajı yok yakıtına yetişecek parası yok ona lastik takacak parası yok
İlerde parası olur sende cocugu gariban yaptın iyice.

İlerde parası olur sende cocugu gariban yaptın iyice.
Gariban yapmadım aynı yoldan geçtim. Ki gariban da olabilir ben mantıklı olanı söylüyorum r9 380 ekran kartı dururken o işlemciyi almak çok saçma. 5500 3070e kadar rahat besleyecek bir işlemci siz ne olsun istiyorsunuz

Gariban yapmadım aynı yoldan geçtim. Ki gariban da olabilir ben mantıklı olanı söylüyorum r9 380 ekran kartı dururken o işlemciyi almak çok saçma. 5500 3070e kadar rahat besleyecek bir işlemci siz ne olsun istiyorsunuz
Aynı şeyi söylüyoruz niye kızıyorsun 😅 Amacına göre seçim yap diyoruz

Herkes en iyisini almak zorunda mı o bütçeye ddr5 i5 işlemci geliyor zaten bütçe çıkacaksa onu alsın. Bir yerden 5600’ün iyi olduğunu duymuşsunuz diğerlerini hiç kullanmamışsınız size göre diğerleri ıyy kaka bok

Aynı şeyi söylüyoruz niye kızıyorsun 😅 Amacına göre seçim yap diyoruz
Ne yap ne et 5600 al demekle benim dediğim şeyler aynı değil senin dediğine kızmıyorum

Herkes en iyisini almak zorunda mı o bütçeye ddr5 i5 işlemci geliyor zaten bütçe çıkacaksa onu alsın. Bir yerden 5600’ün iyi olduğunu duymuşsunuz diğerlerini hiç kullanmamışsınız size göre diğerleri ıyy kaka bok

Ne yap ne et 5600 al demekle benim dediğim şeyler aynı değil senin dediğine kızmıyorum
Çok detay var knk. 5500 pcle 3.0 ,5600 4.0 destekliyor vs vs. Aradaki performansa değer. Git 0 al demiyoruz Uygun kovala bulursan 2ci el yapıştır. Şu an sitelerde kampanyalar var. Belki fiyat düşer. Fark 1 k falan olursa zorla diyoruz. Yoksa 5500 alsın. Sorun değil benim icin. Ama ikiside stok fan için yeterli değil. İlerde soğutucu da bakması lazım

Senin durumun için 5500 gayet yeterli, ekran kartını yükseltmek için biriktir aradaki fiyat farkını.

Onları alıcak param var ama ben sadece eğlencesine Arma 3 ve CS 2 oynuyorum bana yetiyor.Bir bilgisayar parçasına bu kadar fazla para verme taraftarı değilim sadece.

Onları alıcak param var ama ben sadece eğlencesine Arma 3 ve CS 2 oynuyorum bana yetiyor.Bir bilgisayar parçasına bu kadar fazla para verme taraftarı değilim sadece.
Ben de onu anlatıyorum millet her şeyin en iyisi al diyor işin aslını bilmeden ben 5500 de kullandım 4060la hiç üzmedi

Geri