Şarj hızı

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Dostlar ben telefonumda şu sorunu farkettim mesela ben şarjım 30un altına indiğinde şarja takıyordum 1,5 saate yakın fulleniyordu(Samsung galaxy A20) üzerinden 1 yıl geçti ve şarjım 30 a indiğinde takıyorym fakat çok yavaş şarj oluyor(2 saati geçiyor) ama telefonu tekrar başlattığımda yine 1,5 saatte doluyor ben sorun nedir anlamadım bir fikriniz var mı

Batarya ölüyor zamanla kanka. Normal bir durum.

batarya ömrü azalmış olabilir telefonu yeniden başlatsanda başlatmasanda bataryanın kapasitesi aynı sonuçta yazılımsal bir hata da olabilir. telefonun batarya ömrüne bir bak derim ve şarjın 0 a inene kadar kullan telefon kapalıyken 100 yap ve kullanmaya devam et sorunun geçeceğini düşünüyrum

Dostlar ben telefonumda şu sorunu farkettim mesela ben şarjım 30un altına indiğinde şarja takıyordum 1,5 saate yakın fulleniyordu(Samsung galaxy A20) üzerinden 1 yıl geçti ve şarjım 30 a indiğinde takıyorym fakat çok yavaş şarj oluyor(2 saati geçiyor) ama telefonu tekrar başlattığımda yine 1,5 saatte doluyor ben sorun nedir anlamadım bir fikriniz var mı
1 yıldır kullanıyosun ilk aldığın zamanki gibi olmaz ki :)

Telefonu belirli araliklarla tamamen kapatıp açmak telefona gerçekten iyi geliyormuş :)

Batarya ölüyor olsa yeniden başlattığımda sorun düzelmezdi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu yeniden başatınca düzeliyor bence teknik değil yazılımsal bir sorun
bu utr olyalar bataryanın olmes ı ve sıstemı tam olarak yonetemedıgınden olur sıstemınde sıkıntı yok bataryadan olur

Geri