Çözüldü✓ PC Parçalarımı Yeniliyorum Yardımcı Olur Musunuz?

150 TL çıkamıyorsanız yapacak bir şey yok tabi hayırlı olsun.
https://www.epey.com/anakart/msi-h510m-pro.html Anakart 870 TL.
Bu ramden de 2 tane al bütçen yetiyorsa toplam 1100 TL. Yetmiyorsa şimdilik 1 tane alıp sonradan 2.yi ekleyebilirin.
Ramler 2666 mhzde çalışacak ama "o zaman daha düşük frekanslı ram alayım " diye düşünme çünkü onların fiyatı da aynı. O yüzden 3200 mhz al 2666da çalışsın.

yanlış yapmışsın, kutuyu açmadıysan rahatlıkla iade edebilirsin.
kutuyu açıp kartı sisteme monte ettim ama görüntü gelmedi, sistemin eskiliğinden dolayı yüksek ihtimal. Ben de parçaları sırayla yenilemek istedim.

kutuyu açıp kartı sisteme monte ettim ama görüntü gelmedi, sistemin eskiliğinden dolayı yüksek ihtimal. Ben de parçaları sırayla yenilemek istedim.
Görüntü gelmesi lazım aslında. Kabloyu ekran kartına değil anakarta takmış olabilir misin ?
Kutuyu açıp monte etsen de iade etme hakkın var 14 gün geçmediyse.

150 TL çıkamıyorsanız yapacak bir şey yok tabi hayırlı olsun.
https://www.epey.com/anakart/msi-h510m-pro.html Anakart 870 TL.
Bu ramden de 2 tane al bütçen yetiyorsa toplam 1100 TL. Yetmiyorsa şimdilik 1 tane alıp sonradan 2.yi ekleyebilirin.
Ramler 2666 mhzde çalışacak ama o zaman daha düşük frekanslı ram alayım diye düşünme çünkü onların fiyatı da aynı. O yüzden 3200 mhz al 2666da çalışsın.
anakartın ATX modeli var mıdır acaba? bende mATX anakart var ekran kartı anakarttan taştı. baya sıkışık oldu kasanın içi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü gelmesi lazım aslında. Kabloyu ekran kartına değil anakarta takmış olabilir misin ?
Kutuyu açıp monte etsen de iade etme hakkın var 14 gün geçmediyse.
iade etmeyi düşünmüyorum aslında

anakartın ATX modeli var mıdır acaba? bende mATX anakart var ekran kartı anakarttan taştı. baya sıkışık oldu kasanın içi

iade etmeyi düşünmüyorum aslında
Atx anakart uygun fiyata hiç görmedim maalesef 2000den başlıyor onların fiyatları ve bence bu bütçedeki bi sistem için değmez.

En ucuz şu ikisi var. B560 torpedo baya güzel ama bu sistem için değer mi orası tartışılır.

Evet.
1653046598505.png

1653046541385.png

1653046651889.png

teşekkür ederim, birde ekran kartıyla anakart arasında uyumsuzluk olabilir mi?
Bu attığım anakartlar ile olamaz.
Sizin mevcut anakartınız ile de Rx 6400 uyumlu. Çalışmıyorsa başka sorun vardır.

Geri