Menemen Soğanlı Mı Olur Soğansız Mı?

toma_06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
menemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.

soğansız yiyen ılıktır.

menemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He tabi ağızınız kokacağından namaz yada önemli bir toplantı vs varsa hiç olmazsa sonrasında dişlerini fırçalamanız yada 1-2 sakız yemeniz önerilir.

He tabi ağızınız kokacağından namaz yada önemli bir toplantı vs varsa hiç olmazsa sonrasında dişlerini fırçalamanız yada 1-2 sakız yemeniz önerilir.
günde en az 4 kere dişini fırçalayan biri olarak bunu dert etmiyorum.

Soğanlı da yerim soğansız da.Ancak orijinali soğansız olur ben de soğansızı daha çok severim.

Diş eti mi dayanır la ona
dişlerim genetik sıkıntılı :( fırçalamazsam diş etlerim çekiliyor ve dişlerim dökülüyor, 2 dişimi kaybettim bu yüzden.

Ben 2 kere fırcalıyorum, size helal olsun nediyim :D

Bukadar fırcalamakta sıkıntı olmasın?

@HamsiKraker
Evet hocam dişlerde aşınma olabiliyor bu kadar sık olursa. Tabi diş fırçalama sertliği de önemli. Genelde çok titiz olanlar çok sık ve sert fırçalıyor normale göre. Tahmini olarak aşınma olma ihtimali daha yüksek

Evet hocam dişlerde aşınma olabiliyor bu kadar sık olursa. Tabi diş fırçalama sertliği de önemli. Genelde çok titiz olanlar çok sık ve sert fırçalıyor normale göre. Tahmini olarak aşınma olma ihtimali daha yüksek
fırçam yumuşak zaten, ben de yumuşak fırçalıyorum. hekimim bir sıkıntı olmadığını söylüyor.

fırçam yumuşak zaten, ben de yumuşak fırçalıyorum. hekimim bir sıkıntı olmadığını söylüyor.
Bir müşterimiz diş hekimi bana yumusak fırca kullanma orta sertlikte olsun en az demişti.

soğanlı olur bide masada yumruğunla birlikte kırıp öyle yicen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,536
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri