menemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.
günde en az 4 kere dişini fırçalayan biri olarak bunu dert etmiyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He tabi ağızınız kokacağından namaz yada önemli bir toplantı vs varsa hiç olmazsa sonrasında dişlerini fırçalamanız yada 1-2 sakız yemeniz önerilir.
Ben 2 kere fırcalıyorum, size helal olsun nediyimgünde en az 4 kere dişini fırçalayan biri olarak bunu dert etmiyorum.
Soğanlı da yerim soğansız da.Ancak orijinali soğansız olur ben de soğansızı daha çok severim.menemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.
Diş eti mi dayanır la onagünde en az 4 kere dişini fırçalayan biri olarak bunu dert etmiyorum.
dişlerim genetik sıkıntılıSoğanlı da yerim soğansız da.Ancak orijinali soğansız olur ben de soğansızı daha çok severim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diş eti mi dayanır la ona
tabii ki soğanlı olur başka ne olacaktımenemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.
Evet hocam dişlerde aşınma olabiliyor bu kadar sık olursa. Tabi diş fırçalama sertliği de önemli. Genelde çok titiz olanlar çok sık ve sert fırçalıyor normale göre. Tahmini olarak aşınma olma ihtimali daha yüksekBen 2 kere fırcalıyorum, size helal olsun nediyim
Bukadar fırcalamakta sıkıntı olmasın?
@HamsiKraker
fırçam yumuşak zaten, ben de yumuşak fırçalıyorum. hekimim bir sıkıntı olmadığını söylüyor.Evet hocam dişlerde aşınma olabiliyor bu kadar sık olursa. Tabi diş fırçalama sertliği de önemli. Genelde çok titiz olanlar çok sık ve sert fırçalıyor normale göre. Tahmini olarak aşınma olma ihtimali daha yüksek
Bir müşterimiz diş hekimi bana yumusak fırca kullanma orta sertlikte olsun en az demişti.fırçam yumuşak zaten, ben de yumuşak fırçalıyorum. hekimim bir sıkıntı olmadığını söylüyor.