LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Sistemi aldım geldim eve taktım bios ekranı gelmiyor hdmi ile bağladım? Bir şey mi yapmam gerekiyor
Ekran kartında da şöyle oluyor sistemi açıyorum ilk 7 saniye filan ekran kartı fanları dönüyor sonra duruyorKasa açılıyor ancak görüntü gelmiyorsa hdmi girişini kontrol eder misin? Bazen ekran kartı girişine takmıyorlar.
Ekran kartı dışında tüm fanlar dönüyorBen taktığım gibi çalıştı. Statik elektrikten olabilir.
Fanlar falan dönüyor mu?
Yok ekran kartındaGörüntü kablosunu anakarta takmış olma ihtimalin?
Ekran kartı hdmihangi girişe taktınız hocam kabloyu
kabloda sorun olabılır mı başka kablo varmı elinizde hocamEkran kartı hdmi
Yok başka kablo ama 2 hafta önce filan mining sisteme takmıştım čalışıyordu ve 2 hafta içinde hiç kullanmadımkabloda sorun olabılır mı başka kablo varmı elinizde hocam
başka aygıt var mı hocam evde televizyonda falan denesenizYok başka kablo ama 2 hafta önce filan mining sisteme takmıştım čalışıyordu ve 2 hafta içinde hiç kullanmadım
Ekran kartı fanları başlarken dönüyor sonra duruyor bu arada
Televizyonda deniyorum zaten monitör var onun da sadece hdmi girişi var çok eski displayportlu bir aygıt yokbaşka aygıt var mı hocam evde televizyonda falan deneseniz
çoğu ekran kartında 50 dereceden sonra fan dönuyor normaldir buyuk ıhtımalYok başka kablo ama 2 hafta önce filan mining sisteme takmıştım čalışıyordu ve 2 hafta içinde hiç kullanmadım
Ekran kartı fanları başlarken dönüyor sonra duruyor bu arada