Pazartesi ise başlıyorum en hızlı şekilde nasıl PC alabilirim

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,879
İse başlıyorum 1 ay sonra 4.5 5 arası maaş alicam şimdiden 5k limitli kart verdiler ben şöyle 15-20 arası en hızlı PC nasıl alabilirim beklemek lazımsa ne kadar beklerim bütün parayı PC ye basicam ilk 6 ay

Kredi kartına taksit ile alacaksın hocam en basiti, ama 5k limit olduğuna göre, tanıdık birinin yüksek limitli kartından taksitle çekip ona ödeme yapabilirsin, tüketici kredisi al diyeceğim ama kredi masrafları ve faizler oldukça yüksek ayrıca birkaç aylık maaş olmadan kredi de çıkmayabilir.

Kredi kartına taksit ile alacaksın hocam en basiti, ama 5k limit olduğuna göre, tanıdık birinin yüksek limitli kartından taksitle çekip ona ödeme yapabilirsin, tüketici kredisi al diyeceğim ama kredi masrafları ve faizler oldukça yüksek ayrıca birkaç aylık maaş olmadan kredi de çıkmayabili
Parayı hiç ellemeyip biriktirmek daha mantıklı ozaman

Parayı hiç ellemeyip biriktirmek daha mantıklı ozaman
Yani 5-6 ay içinde dolar kuru vs oldukça zam gelir diye tahmin ediyorum, şansın varsa şimdiden alıp taksitle ödemek en mantıklısı, ülkemizi biliyorsun şu anki fiyatlar düne göre pahalı olabilir ama yarına göre oldukça hesaplıdır :) ama imkan yoksa mecbur biriktirip alacaksın.

Bir süre sonra limit yükselir, onu beklemek gerek.

İse başlıyorum 1 ay sonra 4.5 5 arası maaş alicam şimdiden 5k limitli kart verdiler ben şöyle 15-20 arası en hızlı PC nasıl alabilirim beklemek lazımsa ne kadar beklerim bütün parayı PC ye basicam ilk 6 ay
Kredi kartın limitine dokunma 3ay yada 6ay çalış sonra kredi kartın limitini yükselt 20k falan olur

Konu dışı ama 6 aylık kazancının hepsini bilgisayara vermek zor gelmicek mi hocam isteklerimizi bilmem ama fazlasına çok gerek yok diye düşünüyorum tabi burdan para kazanıyorsanız bisey diyemem

Konu dışı ama 6 aylık kazancının hepsini bilgisayara vermek zor gelmicek mi hocam isteklerimizi bilmem ama fazlasına çok gerek yok diye düşünüyorum tabi burdan para kazanıyorsanız bisey diyemem
25 yaşındayım hiç adam gibi PC alamadım zaten masrafın yok koymaz ailem bana 1080 ti sistem 3000 lira iken almadılar şimdi isteselerde alamıyorlar

Eylül den erken pc toplama bekle bütün firmalar yeni seri çıkartacak güncel parçalara yatırım yapmış olursun ddr4 ten 5 e geçicem bende bekliyorum

İse başlıyorum 1 ay sonra 4.5 5 arası maaş alicam şimdiden 5k limitli kart verdiler ben şöyle 15-20 arası en hızlı PC nasıl alabilirim beklemek lazımsa ne kadar beklerim bütün parayı PC ye basicam ilk 6 ay44
4-5 ay yeme içme barınma fatura masrafların olmazsa alabilirsin

4-5 ay yeme içme barınma fatura masrafların olmazsa alabilirsin
Aile evi sigara falan olmayınca alırım diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eylül den erken pc toplama bekle bütün firmalar yeni seri çıkartacak güncel parçalara yatırım yapmış olursun ddr4 ten 5 e geçicem bende bekliyorum
4000 serisi alırım belki ozamana dolar artmazsa çok iyi olur

bekle bence parayıda dolar veya altına koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri