Abdullah abi yide buraya bekleriz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2080ti turkiyeye grs 1660 parasi ile giriyor herlade
Kabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, ram, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.

Kabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, RAM, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.
Yani ne diyelim sabredin allah bi kere yüzümüze guler

Beyler herkes derdini anlatsın, büyük dertlerini, dertleşelim.
benimki: PC'm okadar kötü ki, roblox oynarken kasıyo. kulaklımın tek tarafı çalışmıyo,
sizinkileri beklerim.
Dertden büyük dertler var derdini anlatırsın kimi onu kiçük görür faha büyükleri var der halbü ki onların da büyükleri var dert bitmez. Allah verdiği yükü geri almasını bilir, siz hiç pc toplyan birisinin pc sökemediğini gördünüz mü

Yani ne diyelim sabredin allah bi kere yüzümüze guler
ya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.
ya benmi gecsem, cumhurbaşkanlığına :)

Kabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, RAM, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.
Ülkede ram üretilmiyor dünyada ram üreten firma sayısı çok az. İşlemci yapılması imkansız gibi bir şey Transistörler arası boşluk 7nm ne kadar ince iş yapan makineler gerektiğini anlamışsındır. Ülkede yapılan işlemci soğutucusu var desen eline bir fan bir blok alüminyum bir de testere ile evde bile yapabilirsin.

Siyaset yapmayalım lütfen (!)

Ülkede RAM üretilmiyor dünyada RAM üreten firma sayısı çok az. İşlemci yapılması imkansız gibi bir şey Transistörler arası boşluk 7nm ne kadar ince iş yapan makineler gerektiğini anlamışsındır. Ülkede yapılan işlemci soğutucusu var desen eline bir fan bir blok alüminyum bir de testere ile evde bile yapabilirsin.
e yapsan işte 20 tl, 100 tl arası olur belki, yine ucuz olur, diyorsun evde bile yaparsın, doğrusun ama yapmıyolar. napalım, dua edecez.

Devletimiz iyi allaha şükür vatanı devleti olmayanlar var bildiririm
Yerli olmadan bu fiyatlar dusmuyucek soyliyeyim sestenler artıyor teknolojiye
Eğitim sistemi olarak düzeltme yavaş yavaş oluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,693