misal verim bro, öyle bir şey demek istemedim.kardeşim sen demişsin ki derdinizi söleyin bende soledim niye derdimi kötülüyon
2080ti turkiyeye grs 1660 parasi ile giriyor herladebunun parayla alakası yok bizim ülkede üretilse ucuz olurdu dışarıya daha pahalı satıyorlar ve vergiler çok
tmm bromisal verim bro, öyle bir şey demek istemedim.
Kabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, ram, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.2080ti turkiyeye grs 1660 parasi ile giriyor herlade
Yani ne diyelim sabredin allah bi kere yüzümüze gulerKabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, RAM, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.
Dertden büyük dertler var derdini anlatırsın kimi onu kiçük görür faha büyükleri var der halbü ki onların da büyükleri var dert bitmez. Allah verdiği yükü geri almasını bilir, siz hiç pc toplyan birisinin pc sökemediğini gördünüz müBeyler herkes derdini anlatsın, büyük dertlerini, dertleşelim.
benimki: PC'm okadar kötü ki, roblox oynarken kasıyo. kulaklımın tek tarafı çalışmıyo,
sizinkileri beklerim.
ya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.Yani ne diyelim sabredin allah bi kere yüzümüze guler
ya benmi gecsem, cumhurbaşkanlığınaya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.
Ülkede ram üretilmiyor dünyada ram üreten firma sayısı çok az. İşlemci yapılması imkansız gibi bir şey Transistörler arası boşluk 7nm ne kadar ince iş yapan makineler gerektiğini anlamışsındır. Ülkede yapılan işlemci soğutucusu var desen eline bir fan bir blok alüminyum bir de testere ile evde bile yapabilirsin.Kabul vergi çok, yaw varya kimse bir allah rızası için hiç yoksa, RAM, işlemci ( o biraz zorda) hiççç yoksa bile yani işlemci soğutucu yapmıyor yaa, tabi 1660 parasıyla gircek.
Siyaset yapmayalım lütfen (!)ya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya benmi gecsem, cumhurbaşkanlığına![]()
e yapsan işte 20 tl, 100 tl arası olur belki, yine ucuz olur, diyorsun evde bile yaparsın, doğrusun ama yapmıyolar. napalım, dua edecez.Ülkede RAM üretilmiyor dünyada RAM üreten firma sayısı çok az. İşlemci yapılması imkansız gibi bir şey Transistörler arası boşluk 7nm ne kadar ince iş yapan makineler gerektiğini anlamışsındır. Ülkede yapılan işlemci soğutucusu var desen eline bir fan bir blok alüminyum bir de testere ile evde bile yapabilirsin.
Devletimiz iyi allaha şükür vatanı devleti olmayanlar var bildiririmya varya ya devlet kurmalı, yada halk bilinçlendirilmeli, harbiden eğitim sistemi yileştirilmeli, ozaman varya finlandiya gibi oluruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya benmi gecsem, cumhurbaşkanlığına![]()
aaaaaaa, ayıpsın, DEVLETİ ELEŞTİRMEK NE ZAMAN SİYASET OLDU?!?!?!?!?!??!Siyaset yapmayalım lütfen (!)