Abdullah abi yide buraya bekleriz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Devletimiz iyi allaha şükür vatanı devleti olmayanlar var bildiririm
Yerli olmadan bu fiyatlar dusmuyucek soyliyeyim sestenler artıyor teknolojiye
Eğitim sistemi olarak düzeltme yavaş yavaş oluyor
Ve siyaset açmayalım bura teknolji formu bilgin olsun

aaaaaaa, ayıpsın, DEVLETİ ELEŞTİRMEK NE ZAMAN SİYASET OLDU?!?!?!?!?!??!
Bende onu diyorum işte ne zamandan beri siyaset oldu ? Sen konunun başında millete bilip bilmeden sitem etmişsin ya hani, onu vurgulamak istedim.

Devletimiz iyi allaha şükür vatanı devleti olmayanlar var bildiririm
Yerli olmadan bu fiyatlar dusmuyucek soyliyeyim sestenler artıyor teknolojiye
Eğitim sistemi olarak düzeltme yavaş yavaş oluyor
HELAL OLSUN BEE, ŞU SAYFADAKİ EN HAKLI YORUM, CANSIN REİS CAN, ADAMSIN <3 <3
recep ivedik: aynı beni gibi bi adamsın beee, helal olsuuun.

e yapsan işte 20 TL, 100 TL arası olur belki, yine ucuz olur, diyorsun evde bile yaparsın, doğrusun ama yapmıyolar. napalım, dua edecez.
Övdüğün vestel bile toplama telefon yani ülkede üretim yok ama çoğu ülkede yok mesela amerikada ucuz cherry mx klavyeler var 100birime alıyorsun ama cherry alman markası aynı şekilde steelseries de avrupalı ubisoft fransız amerikada 60birime oyun alınıyor Yani ülkede üretim olsa yine çok şey değişmeyecek. Zaten şöyle bir gerçek var her şeyin ucuzunu çinliler yapar türklere satarlar. Olay yerli üretim değil olay tamamen ekonomi.

HELAL OLSUN BEE, ŞU SAYFADAKİ EN HAKLI YORUM, CANSIN REİS CAN, ADAMSIN <3 <3
recep ivedik: aynı beni gibi bi adamsın beee, helal olsuuun.
Saol kardeşim bizim Devletimiz iyi durumda tabii ki bizde zorluklar cektik ama iyi günler görücez yakındır herkeze selamlar

Son düzenleme:
Övdüğün vestel bile toplama telefon yani ülkede üretim yok ama çoğu ülkede yok mesela amerikada ucuz cherry mx klavyeler var 100birime alıyorsun ama cherry alman markası aynı şekilde Steelseries de avrupalı ubisoft fransız amerikada 60birime oyun alınıyor Yani ülkede üretim olsa yine çok şey değişmeyecek. Zaten şöyle bir gerçek var her şeyin ucuzunu çinliler yapar türklere satarlar. Olay yerli üretim değil olay tamamen ekonomi.
peki nasıl düzelcek başkan?

Onu ben bilemem yani sandığın gibi yerli üretim her şey değildir.
başkan sonuna kadar haklısın, ben neye kızıyorum bilyomusun? her suçu devletten bulmayı rteden bulmaya kızıyorum, adam herşeye yetişemez.

Konu sahibi.
Dün forum içerisinde bir üye ile tartışman oldu, insanı kışkırtmaya çalışıyordun.
Bugün açtığın başlığını düzelttiğim halde, tekrar gidip aynı şeyi yazıyorsun.
Bu konu içerisinde de "yanlış" veya "yanlış anlaşılabilecek" cümleler kuruyorsun,

Forum içerisinde biraz daha saygılı ve dikkatli olalım, kimseye bir zararı olmaz.

başkan sonuna kadar haklısın, ben neye kızıyorum bilyomusun? her suçu devletten bulmayı rteden bulmaya kızıyorum, adam herşeye yetişemez.
Devletin suçu da yok değil fahiş vergiler uygulanıyor.

Vergi koymakla meşgul başkan.
o devlet malesef ordan burdan petrol alıp sömürmediği için vergi alıyo, şerefinden alıyo, iz arabia nın petrolunu alsak, bizimkide litresi 67 kuruş olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi.
Dün forum içerisinde bir üye ile tartışman oldu, insanı kışkırtmaya çalışıyordun.
Bugün açtığın başlığını düzelttiğim halde, tekrar gidip aynı şeyi yazıyorsun.
Bu konu içerisinde de "yanlış" veya "yanlış anlaşılabilecek" cümleler kuruyorsun,

Forum içerisinde biraz daha saygılı ve dikkatli olalım, kimseye bir zararı olmaz.
reyiz napim, sinirim bozuluyo, o kışkırtma değildi ki sadece sözdü reyiz.

o devlet malesef ordan burdan petrol alıp sömürmediği için vergi alıyo, şerefinden alıyo, iz arabia nın petrolunu alsak, bizimkide litresi 67 kuruş olur.
Mesajı düzenledim ama aynı şeyi ifade ediyor şunu göstereyim:

1591532832201.png

Bir telefon da devlete alıyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775