Devamsızlıktan kaldım mı ?

Reaksiyon skoru
99
Bilgisi olan yazsın.Her yerde özürsüz 10 özürlü 20 toplam 30 hakkımızın olduğu yazıyor.Fakat yönetmelikte "(5) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır" yazıyor.Bu mantıkla 4.5 özürsüz 25 özürlü den toplam 29.5 devamsızlık yaptığımızda 30 u geçmediği için kalmamış ve belge alabiliyor olmamız lazım.Bazı okullarda hala 20 gün deniyormuş.Dediğimi deneyen var mı ? şuan 21 özürlü 4.5 özürsüz devamsızlığım var.Özürsüze geri aktarmama gerek var mı ?

Özürlü 20 günü geçerse sınıf tekrarı yaparsınız. Aynı şekilde dediğinizi nasıl denememizi bekliyorsunuz?

özürlü 20 yi geçtiği an kalırsın bro aynı şekil özürsüz de 10 dan yüksekse kalırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özürsüz e geçirilmesini talep et

benim bildiğim yok toplam 30 gün en fazla 10 gün özürsüz olmak üzere diye biliyorum

özürlü 20 yi geçtiği an kalırsın bro aynı şekil özürsüz de 10 dan yüksekse kalırsın

İyi tamamda yönetmelikte özürlü 20 yazmıyor ki özürlü + özürsüz 30 hakkın var yazıyor özürsüz 10 devamsızlık yapmış olsam özürlü 20 derim tamam da ben 4.5 yapmışım neden hala 20 sınırı var ?

Korkarak yazıyorum BENCE özürlü 20 günü geçmiş kalıyorsun galiba umarım yanlış bilgilendirme yemem

20 özürlü 10 özürsüz olacak sekilde 30, müdür yardımcısı ile konuş o zaman

Özürsüzden 0,5 gün kalmış, geçirseler bile bir şey değişmez.

Bilgisi olan yazsın.Her yerde özürsüz 10 özürlü 20 toplam 30 hakkımızın olduğu yazıyor.Fakat yönetmelikte "(5) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır" yazıyor.Bu mantıkla 4.5 özürsüz 25 özürlü den toplam 29.5 devamsızlık yaptığımızda 30 u geçmediği için kalmamış ve belge alabiliyor olmamız lazım.Bazı okullarda hala 20 gün deniyormuş.Dediğimi deneyen var mı ? şuan 21 özürlü 4.5 özürsüz devamsızlığım var.Özürsüze geri aktarmama gerek var mı ?
Özürlü 20 yi Özürsüz 10 u Toplam 30 u geçmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,391
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri