Okulda İşlenen Bi̇r Suçtan Dolayi Son 3 Hafta Kala Naki̇l İşlemi̇ Yardim

TEŞKİLAT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,203
Merhaba arkadaşlar söylememem gereken bir suçtan dolayı ailemin tanıdıklarının olması sebebi müdürler aramızın iyiliği gibi durumlardan dolayı suçumu hafiflettik ve hiçbir disiplin-sicile işleme gibi bir durum olmadan en olumlu çözüm olarak farklı bir okula nakili önerdiler.

Sınavlarım bu cuma bitecek son 3 sınavım kaldı ve bu 2 gün içinde sadece sınavlara girip eve gidiyorum.

Perşembe akşam nakil işlemi yapılıyormuş öğrendiğim kadarıyla, hiçbir hocam performans notlarımı ve sınav notlarımı daha e-okula girmedi naklim onaylandığında ne olacak diğer okula gidince notlarımı nasıl geçirecekler ve diğer okul bana ne gözle bakacak sürgün edilmiş gibi görecekler ve tabiri caizse öyle de.

Yardım edebilir misiniz tam olarak kendimi ifade edememiş olabilirim şok içerisindeyim yaptığım şeyden dolayı.

Lütfen suçumu sormayın söylememem gerekli konunun farklı yerlere gitmemesi adına. (ahlaksız bir durum ve kopya-kavga gibi bir şey değil)

Merhaba arkadaşlar söylememem gereken bir suçtan dolayı ailemin tanıdıklarının olması sebebi müdürler aramızın iyiliği gibi durumlardan dolayı suçumu hafiflettik ve hiçbir disiplin-sicile işleme gibi bir durum olmadan en olumlu çözüm olarak farklı bir okula nakili önerdiler.

Sınavlarım bu cuma bitecek son 3 sınavım kaldı ve bu 2 gün içinde sadece sınavlara girip eve gidiyorum.

Perşembe akşam nakil işlemi yapılıyormuş öğrendiğim kadarıyla, hiçbir hocam performans notlarımı ve sınav notlarımı daha e-okula girmedi naklim onaylandığında ne olacak diğer okula gidince notlarımı nasıl geçirecekler ve diğer okul bana ne gözle bakacak sürgün edilmiş gibi görecekler ve tabiri caizse öyle de.

Yardım edebilir misiniz tam olarak kendimi ifade edememiş olabilirim şok içerisindeyim yaptığım şeyden dolayı.

Lütfen suçumu sormayın söylememem gerekli konunun farklı yerlere gitmemesi adına. (ahlaksız bir durum ve kopya-kavga gibi bir şey değil)
normal bir nakil işlemi olacaksa okula neden geldiğini kimseye anlatmak zorunda değilsin.
orada 0 dan bir okul ortamı kurarsın, kimseye söyleme yeter. 1 kişi bile bilse o konu okulda çok hızlı bir şekilde yayılır

Psikoloğa gitmelisin ve psikolojik destek almalısın.

*Bu yoruma kızgın atıyorsan ve alınganlık yapıyorsan acınacak haldesin demek ki. Aldığın sürgünün hakkını veriyorsun. Keşke tanıdıkların vs olmasaydı da yaptıklarının gerçek sonucuyla karşılaşsaydın.

Son düzenleme:

Nakil hakkında bi sıkıntın olmasın anadoludan Anadolu'ya geçiyorsun sorumluluk sınavlarında olmaz sanırsam mudurde neden geldiğini bilip önceden öğrencileri uyarmaz bence çok sıkıntı yasamazsin ama yabancılık hissedebilirsin ama yinede birileriyle görüş

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım eğitim hayatını ciddi manada etki etmez bu durum nakil olurken kaldığın yerden devam ediyorsun diye biliyorum misal sen bir dersten birkaç konu önde veya geridesin aradı farklılığı senin kendin çözmen gerekiyor ondeysen zaten sorun yok geride isen güzel tekrar ile sorun olamayacaktır bence diğer okulda ise senin neden orada olduğunu kimse sorgulamayaz yapmazlarda rahat ol kendini derslerine odakla

Söylememem gereken ? Neden bu cümlenin altında, yanlışlıkla yada masumca düşünülürken işlenmiş bir suç gelmiyor aklıma :)

Ailemin tanıdıkları; 2. kez hata yaparken daha az korkacağım. Çünkü annem babam beni kurtarır.... Bi ailenin çocuğuna yapacağı en büyük kötülüklerden biri.

Gerçekten suçlu musun ?

Bu yıl arkadaşlarım okulda uygunsuz vidyo izlerken yakalandı onların sicil falan gitti
Seninkinin iyi tarafı geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri