3600 tl gaming pc toplama

TUKO

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar başlıga pc toplama yazdım ama aslında mevcut bilgisayarımı yükseltıyorum 4000 tl ye kadar bütçem var ve bunları almayı düşünüyorum CsGo Valorant LoL için

Ryzen 3 3200g

Msi a320m anakart

2x8 gb 3000mhz dual channel ram

Not: Kasa psu hdd bende mevcut

Sistem hakkında önerilerinizi yorumlarinizi önemsiyorum

Elindeki mevcut parçaları yazar mısın ona göre öneride bulunmamız daha iyi olur.

Yerinde olsam şöyle yapardım. Elinde kullanmayacağın parçaları sat. R5 1600af ve rx 570 4gb al. 8gb ramla idare et sonra onu yükselt. Anakart işlemci ram set olarak satan insanlar var o şekilde alırsan tek tek almaktan daha ucuza getirebilirsin. Kasa felanda var elinde 4 bin tl ile 2. El de güzel şeyler yapılabilir. İyi fırsat kolla derim

Elindeki parçaları satıp ikinci el Rx 6500 xt i3 10100f h510

İşlemci? RAM?
3x2 800 mhz ram intel q9400
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam şöyle yapardım. Elinde kullanmayacağın parçaları sat. R5 1600af ve rx 570 4gb al. 8gb ramla idare et sonra onu yükselt. Anakart işlemci ram set olarak satan insanlar var o şekilde alırsan tek tek almaktan daha ucuza getirebilirsin. Kasa felanda var elinde 4 bin TL ile 2. El de güzel şeyler yapılabilir. İyi fırsat kolla derim
Hocam 2. Ele pek sıcak bakmıyorum

Elindeki sistemi satman lazım, 3.6k ya sıfır sistem toplamak çok zor.

Elindeki sistemi satman lazım, 3.6k ya sıfır sistem toplamak çok zor.
0 sistem aramiyorum zaten bi nevi upgrade gibi bisey valorant csgo yu +140 fps üzeri oynatsın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 sistem aramiyorum zaten bi nevi upgrade gibi bisey valorant csgo yu +140 fps üzeri oynatsın yeter
Low ayarlarda oynuyorum zaten 1024x768 low

Geri