Steam Aldiğim Oyun Kütüphaneme Gelmedi̇

Reaksiyon skoru
1
96 TL'YE Fifa 22 aldım ve oyun kütüphaneme gelmedi.Kartımdan para çekildi maile fatura da gelmedi.

Steam hesap ayarlarından satın alım geçmişine bakabilir misiniz.

hesap detaylarına gir. satın alma geçmişinde gözüküyor mu ?

96 TL'YE Fifa 22 aldım ve oyun kütüphaneme gelmedi.Kartımdan para çekildi maile fatura da gelmedi.
Satın alma geçmişini kontrol et gözükmüyorsa steam destek ile iletişime geç

Kartından para alıp eğer oyun gelmediyse kartına para iadesi bir süre sonra yapılacaktır.Destek ile iletişime geç ama sana zaten dediğimi söyleyeceklerdir.Başka bir kart ile alım yapmayı dene oyun alım yaparkan magazadan kütüphanende diye yazıyor mu.

Kartından para alıp eğer oyun gelmediyse kartına para iadesi bir süre sonra yapılacaktır.Destek ile iletişime geç ama sana zaten dediğimi söyleyeceklerdir.Başka bir kart ile alım yapmayı dene oyun alım yaparkan magazadan kütüphanende diye yazıyor mu.
Yazmıyor sepette diyor.Desteğe yazdım umarım oyunum gelir.

Yazmıyor sepette diyor.Desteğe yazdım umarım oyunum gelir.
gelir sıkıntı yapma. eğer paran kartına gelirse oyunu daha ucuza alma rehberi yapacağım fifa 80 lira civarı diyata gelir .

Durumdan bağımsız, F22 bu paraya değer mi ya? Uzun zamandır futbol oyunu oynamıyorum, yani alsam oynar mıyım onu da bilmiyorum ama daha sonra daha cüzi rakamlara alınır mı, bilemedim...

Durumdan bağımsız, F22 bu paraya değer mi ya? Uzun zamandır futbol oyunu oynamıyorum, yani alsam oynar mıyım onu da bilmiyorum ama daha sonra daha cüzi rakamlara alınır mı, bilemedim...
95 lira çok iyi fiyat fifa 20 bile 179 lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri