Arabada taşınan bilgisayar sallanmadan zarar görmüş müdür?

Fakat diyelim ki zarar geldi ben bilgisayarı çalıştırdım normal çalışıyor oyun açtım düşük fps almıyorum nasıl anlayabilirim ki?
yani bir bilgisayar parçasına zarar gelip hala çalışma olasılığı pek değil yani ya tam bozulur ya da hiç bozulmaz he şey olabilir belki sallanmadan dolayı ramlarden bi tanesinde falan sıkıntı çıkabilir desek oda yok denecek kadar az hani milyarda 1 bir olay falan olur mesela yani bir şey bozulursa yarım bozulmaz tam bozulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çalışır ya bence, tabii tümsekten zıplayarak geçmediyse...
değişir yani uzun yolsa sıkıntı çıkabilir

Aynen eğer sorun varsa stress testinden anlaşılır mı
öncelikle hayırlı olsun demek iterim darısı başıma sonrada eğer bir sorun olursa bilgisayar çalışmaz eğer çalışmazsa bana özelden yazabilirsin çok fazla bozuk bilgisayar tamir etmişiliğim var eğer basit bir sorunsa zaten çalışması konusunda yardım edeceğim he basit bir sorun değilse aldığınız yerle konuşmanız gerekecektir

öncelikle hayırlı olsun demek iterim darısı başıma sonrada eğer bir sorun olursa bilgisayar çalışmaz eğer çalışmazsa bana özelden yazabilirsin çok fazla bozuk bilgisayar tamir etmişiliğim var eğer basit bir sorunsa zaten çalışması konusunda yardım edeceğim he basit bir sorun değilse aldığınız yerle konuşmanız gerekecektir
Saolun hocam yardımın için teşekkür ederim dener denemez söylerim 😊👍🏻

Saolun hocam yardımın için teşekkür ederim dener denemez söylerim 😊👍🏻
hadi hayırlısı hocam Allah yardım konusu açtırmasın diyelim

hadi hayırlısı hocam Allah yardım konusu açtırmasın diyelim
Bir daha pc alma gibi işiniz olursa ekran kartını çıkarın eve öyle getirin

Merak etme bişey olmaz o kadar , kargo ile gönderim de ekran kartı sökülüyor neden kargocular dikkatsiz atıp tutuyorlar o yüzden, ama kendi Aracında bişey olacağını sanmıyorum, için rahat olsun

araç basık tofaş değilse bişey olmaz 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri