Access Point Önerisi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Reaksiyon skoru
20,611
2-3 tane Acess Point lazım bana. Kullanılacağı ortamda çok fazla parazit olacak bu sebeple nasıl bir model tercih etmem gerekiyor?
Tanesi başına bütçem 1.5k. Ayrıca yerel ağ oluşturup kullanacağım bunları göz önüne alarak öneri yapar mısınız?
Yaklaşık 200-250m² alanda yüksek çekim gücünde alanı kaplaması lazım.
Küçük data paketleri transfer edilecek.

@alpolojix @Mehmet Yılmaz

2-3 tane Acess Point lazım bana. Kullanılacağı ortamda çok fazla parazit olacak bu sebeple nasıl bir model tercih etmem gerekiyor?
Tanesi başına bütçem 1.5k. Ayrıca yerel ağ oluşturup kullanacağım bunları göz önüne alarak öneri yapar mısınız?

Bilgim yok o konuda, Alp halleder.

Konudan bağımsız olarak soruyorum. Ne için kullanacaksınız? İş yeri aldığınızı belirtmiştiniz. O iş yeri neye hitap ediyor?

Konudan bağımsız olarak soruyorum. Ne için kullanacaksınız? İş yeri aldığınızı belirtmiştiniz. O iş yeri neye hitap ediyor?
Proje için.
Deco m4 işinizi bence fazlasıyla görür o alan için. Eğer istiyorsanız aynı üründen 2 tane de alabilirsininiz.

Eğer farklı markaların benzer ürünlerine bakmak istiyorsanız "wifi mesh sistem" olarak aratabilirsiniz.
Teşekkür ederim not aldım bu modeli araştırcağım. Başka fikirleride bekliyim.

Menzili uzak mesh sistemlere bakabilirsin. Tp Link ve modeline göre asus mesh'ler kaliteli oluyor. Eğer mesafe uzaksa şu tarz bir sistem kurabilirsin;

Menzili uzak mesh sistemlere bakabilirsin. Tp Link ve modeline göre asus mesh'ler kaliteli oluyor. Eğer mesafe uzaksa şu tarz bir sistem kurabilirsin;
Bu cihaz benim için uygun değil. Ufak bir versiyonu olsa iyi olurdu veya Access Point gibi bölgeye sinyal verip alsa ama bunlar iki cihaz arası haberleşiyor.

Geri