❌İndirim Bitti! Silicon Power US 70 1TB 5000MB/4000 MB

1654009119703.png

Nereden takip ediyorsun dostum fiyatını?

Alıntıyı görüntüle

Nereden takip ediyorsun dostum fiyatını?
SSD fiyatları zaten son jafta içinde ciddi derecede arttı. Takip ettiğin ürünlerin (3 tane) hepsi de arttı.Bunun fiyatı artımdan çok düşmüş farkettiysen. Doların son hareketleri iki hafta içinde oldu ürünlerde sabit durmasını beklemek doğru olmaz.

Islemci alicaktim bu karşıma çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su pcyi bitiremiyorum bi tane alsam mi bende acabaa

Bence çok.
Turuncu forumda 2200 civarına sıfır 1920 GB MP510 satıyordu birisi. Ben sattım elimdekini, onun satıcısı ben değilim ve reklam yapma amacım yok.
1-2k Mbps az olsa fark etmezsiniz ama Corsair daha güvenilir geliyor, ayrıca 2 TB.
Tamam iyi yapmışsınızda silicon power çok iyi bir marka başarılı yani neden güvenmeyesiniz çoğu kişi bu konunun altına bu markayı ilk defa duyuyorum yazmış baya ilginç:/

kioxia almıştım vatandan 584 e. Yoksa alırdım. İade mi etsem kutuyu açtım ama daha taakmadım ?
fiyat farkı malum kanka, ben de aldım cunku butcemi max zorlayabilecegim seviye buydu. İmkanın varsa iade et bence

Kioxia exceria var suan bos gen 4 yuvasi icin Alınır mı? seri taktik lazim

fiyat farkı malum kanka, ben de aldım cunku butcemi max zorlayabilecegim seviye buydu. İmkanın varsa iade et bence
bende eşime almıştım kioxia yı. Şimdi bunu görünce iade mi etsem demiştim kardeşim etme ben alırım dedi. Ona aldığım fiyattan vercem 584 çok uyguna aldım zaten. Bunu alacağım.

bende eşime almıştım kioxia yı. Şimdi bunu görünce iade mi etsem demiştim kardeşim etme ben alırım dedi. Ona aldığım fiyattan vercem 584 çok uyguna aldım zaten. Bunu alacağım.
584 bence de gayet uygun bir fiyattı, kacıramazdım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri