Yemin ederim artık intihar edeceğim..

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyor çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

Şuraya bak 20 liraya para üstü olarak sakız gelecek hale geldik cıldıracağım ya surda 11-12 bine 144 hz Li kıçı kırık ikinci el bile sistem bulamıyorum herkesin malı değerli ama dolar arttıkça ikinci elinde fiyatı artıyor

En azından
Şu an Türkiye’deki insanlar dolar karşılığı türk lirası alsaydı yine bi nebze insanlar rahatlardı bi nebze olsada belki bende değil şuan 2 saat telefonda ikinci el yerine sıfır bilgisayar önerisi isteyecektim sizden arkadaşlar çok özür dilerim sinirlerim çok bozuk sizinle paylaşmak istedim ..

Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyordu çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

Şuraya bak 20 liraya para üstü olarak sakız gelecek hale geldik cıldıracağım ya surda 11-12 bine 144 hz Li kıçı kırık ikinci el bile sistem bulamıyorum herkesin malı değerli ama dolar arttıkça ikinci elinde fiyatı artıyor

En azından
Şu an Türkiye’deki insanlar dolar karşılığı türk lirası alsaydı yine bi nebze insanlar rahatlardı bi nebze olsada belki bende değil şuan 2 saat telefonda ikinci el yerine sıfır bilgisayar önerisi isteyecektim sizden arkadaşlar çok özür dilerim sinirlerim çok bozuk sizinle paylaşmak istedim ..
neredeyse tüm türk gençleri aynı durumu yaşıyor

Çoğu genç dini inanç ve aile vsden dolayı intihar etmiyor zaten.

Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyor çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

En azından
kendi bilgisayarım için 3 sene bekledim sabır herşeyin ilacıdır.....

Evet gerçekten sinir bozucu fakat intihar etmeyelim lütfen.
Abi kuzenim 12 yaşında adam siyasal bilimler fakültesini bitirmiş gibi bana isyan ediyor neden bunu alamıyorum diye ben 12 yaşımda gece ışıklar yanında annem eve gel derdi çocuğun kafası buna çalışıyor demekki zeka var zekasını oyuna vermek istiyor şuanda Türkiye’nin her yerinde günümüzün altın çağ sporu olan e spıorcu adayı var ki anlatamam adam 60 hz de 40 fps de dia3 de 52 vuruyor abi imkanım yok ki alayım geliştireyim hayalim e sporcu olmak diyor bu çocuğun suçu ne peki

Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyordu çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

En azından
Çözüm yok hocam. 2018 e kadar x bir partide aktif gorev aldim iyi kötü her partiyi biliyorum. İnan hepsi birbirinin aynisi, sadece halki nasil kandiririz diye farkli yollar deniyorlar. Düzen degismez düzulen de değişmez. Sistem bu , ya ayak uyduracagiz ya surunecegiz. Elimizden geldigince kendimizi batakliktan cikaricaz, kimse el uzatmaz kendi basimizayiz. Bu ulkede de %30 krallar gibi yasayan var. Sen ben pc alamazken , ekipmanlarina pc parasi harcayan çok. Demekki dövunup duracagimiza hedeflerimize odaklanicaz iyi veya kötü tirlaklarimizla kazimamiz lazim gerekirse o tirnaklar kirilacak ama denemeden olmaz. Pragmatik yaklasip elimizdeki imkanlarla olabilecegimiz en iyi kişi olmaya calisicaz. Hayatta basarilar dilerim 🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,032
Üyeler
184,877
Son üye
barisozozturk
Geri