Yemin ederim artık intihar edeceğim..

Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyor çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

Şuraya bak 20 liraya para üstü olarak sakız gelecek hale geldik cıldıracağım ya surda 11-12 bine 144 hz Li kıçı kırık ikinci el bile sistem bulamıyorum herkesin malı değerli ama dolar arttıkça ikinci elinde fiyatı artıyor

En azından
Şu an Türkiye’deki insanlar dolar karşılığı türk lirası alsaydı yine bi nebze insanlar rahatlardı bi nebze olsada belki bende değil şuan 2 saat telefonda ikinci el yerine sıfır bilgisayar önerisi isteyecektim sizden arkadaşlar çok özür dilerim sinirlerim çok bozuk sizinle paylaşmak istedim ..
İntiharı düşünmek yerine bu kötü gidişatı düzeltmek için milletvekili vb. Yani yönetimde olmak için çaba gösterebilirsin, kısa vadede ne yapabilirim diye düşünecek olursan sorun odaklı değil çözüm odaklı bir düşünce yapısında olabilirsin hem intihara düşünmezsin hem de içinde ki umudun artar

1654250379844.png

Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtıraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.

:)

Evet gerçekten bıktırıcı bir durum oldu.

Öyle bir hal aldı ki
15 yaşında ki çocuk Avrupa’da ps 5 oynarken burda cocuk istediği telefonu bile alamıyor çağ teknoloji çağı 91 doğumlu olarak bizim nesilde 3210 lar çıkmıştı kısıtlıydı ama şimdi ki nesil çok şanslı ama yaşadığı coğrafya kader derler ya

Şuraya bak 20 liraya para üstü olarak sakız gelecek hale geldik cıldıracağım ya surda 11-12 bine 144 hz Li kıçı kırık ikinci el bile sistem bulamıyorum herkesin malı değerli ama dolar arttıkça ikinci elinde fiyatı artıyor

En azından
Şu an Türkiye’deki insanlar dolar karşılığı türk lirası alsaydı yine bi nebze insanlar rahatlardı bi nebze olsada belki bende değil şuan 2 saat telefonda ikinci el yerine sıfır bilgisayar önerisi isteyecektim sizden arkadaşlar çok özür dilerim sinirlerim çok bozuk sizinle paylaşmak istedim ..
pp de amerikan psyco pp si..
bu arada tamamen haklısın ironiydi sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,237
Üyeler
184,907
Son üye
crocodi
Geri