Nasıl kilo verebilirim?

Hocam şuan da fitness ve diyetisyene başvuramam evimizin hemen önünde bir park var orda hergün çalışsam olur mu? Geçrekten fazla boş vaktim var yani gidip 2-3 saat aralıksız çalışabilirim. Bu arada L-Karnitin pek alamam çünkü pahalı. Sadece spor yapabilir ve yememe içmeme kısıtlama getirebilirim. Ha bir de kendimce diyet o kadar.
Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).

Yaşın kaç kanki

Yaşın kaç kanki

Yazdım konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).

Peki hocam sağ olun

Peki hocam kaç kilo dambıl almalıyım?

Son düzenleme:
Yazdım konuda

Peki hocam sağ olun

Peki hocam kaç kilo dambıl almalıyım?
Öncelikle rica ederim, hocam sabit kilolu dambıllardan almayın. Alabiliyorsanız ağırlık seti alın, bende 20 kiloluk set var bara takıyorum istediğim kiloda kaldırıyorum. Başlangıç için 5 kilo 7.5 kilo arası bence ideal hocam.

Şeker hariç kalan şeylerin kesilmesi taraftarı değilim en güzeli doğru miktarda yemek

ilk 3 gün ölüm sonrasında alışıyorsun yemek bile aklıma gelmedi

hiç yemek yemerek ben kilo veriyom öyle

Geri