Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,661
14 gün nasıl dayandınBen 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/
14 gün nasıl dayandınBen 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/
Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).Hocam şuan da fitness ve diyetisyene başvuramam evimizin hemen önünde bir park var orda hergün çalışsam olur mu? Geçrekten fazla boş vaktim var yani gidip 2-3 saat aralıksız çalışabilirim. Bu arada L-Karnitin pek alamam çünkü pahalı. Sadece spor yapabilir ve yememe içmeme kısıtlama getirebilirim. Ha bir de kendimce diyet o kadar.
Yaşın kaç kanki
Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).
Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).
Öncelikle rica ederim, hocam sabit kilolu dambıllardan almayın. Alabiliyorsanız ağırlık seti alın, bende 20 kiloluk set var bara takıyorum istediğim kiloda kaldırıyorum. Başlangıç için 5 kilo 7.5 kilo arası bence ideal hocam.Yazdım konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam sağ olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam kaç kilo dambıl almalıyım?
ilk 3 gün ölüm sonrasında alışıyorsun yemek bile aklıma gelmedi
Cop yontem, sadece su kaybediyorsun.hiç yemek yemerek ben kilo veriyom öyle
hayır bağırsakların boşalıyor tuvalete gidip veriyorsun.Cop yontem, sadece su kaybediyorsun.
Haklisin kanka zaten vucudun proteine, yag ve karbonhidrata ihtiyaci yokhayır bağırsakların boşalıyor tuvalete gidip veriyorsun.
valla ben çok kilo verdim bağırsakların temizleniyo tuvalette boşaltıyosunHaklisin kanka zaten vucudun proteine, yag ve karbonhidrata ihtiyaci yok![]()