Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,388
İsim
Ahmet Sevinç

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Hocam şuan da fitness ve diyetisyene başvuramam evimizin hemen önünde bir park var orda hergün çalışsam olur mu? Geçrekten fazla boş vaktim var yani gidip 2-3 saat aralıksız çalışabilirim. Bu arada L-Karnitin pek alamam çünkü pahalı. Sadece spor yapabilir ve yememe içmeme kısıtlama getirebilirim. Ha bir de kendimce diyet o kadar.
Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,302
İsim
Berk Atmaca
Yaşın kaç kanki

Dexes

80+ Bronze
Yaşın kaç kanki

Yazdım konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam parktaki spor aletleri yetersiz kalabilir, ağırlık antrenmanı yağ yakmada en büyük etken. olmadı evinize dambıl alıp evde full body çalışabilirsiniz. L-karnitin zaten alternatiftir sadece daha fazla terletir. İnternette hazr diyet listeleri bulabilirsiniz kendinize göre veya hastaneye gidip oradaki diyetisyenlerden yararlanabilirsiniz (Devlet hastanesi).

Peki hocam sağ olun

Peki hocam kaç kilo dambıl almalıyım?

Son düzenleme:

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Yazdım konuda

Peki hocam sağ olun

Peki hocam kaç kilo dambıl almalıyım?
Öncelikle rica ederim, hocam sabit kilolu dambıllardan almayın. Alabiliyorsanız ağırlık seti alın, bende 20 kiloluk set var bara takıyorum istediğim kiloda kaldırıyorum. Başlangıç için 5 kilo 7.5 kilo arası bence ideal hocam.

The Batman

80+ Silver
Şeker hariç kalan şeylerin kesilmesi taraftarı değilim en güzeli doğru miktarda yemek

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
ilk 3 gün ölüm sonrasında alışıyorsun yemek bile aklıma gelmedi

EkinBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru