Ana Konu HAZİRAN AYINDA İNDİRİM GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLER?🔥

KULAKLIK!

Ürün kalmadı XD.

Ama son zamanlarda PSU(Silentstorm-Performance GD-Super GD- Aerocool 750W) ve anakart(MSI B550'ler ve B560-A PRO) indirimleri oldu. ondan olacağını sanmam çok. hala gaming edge indirimde.

PSU için üst seviye, anakart için giriş-orta seviye için lazım.

SS Cool Zero'nun en büyük günahı garantisi, Super GD+'ta da aynı, Performance GD'de de, Aero Bronze'lar zaten alt seviye; anakart için de B550M Pro VDH, B550M DS3H, B550-A Pro, B560M Pro VDH gibi anakartlar indirime girse müthiş olur öneri için.

Ben istemiyorum canım bende sistem var :D ama PSU'm ve soğutucum daha iyi olabilirdi. Gammaxx L240 V2 ve MWE Bronze V2'den memnunum ama daha iyi de olabilir. Fuma 2/ Ninja 5 ve Core Reactor/RMx/Super GD+ PSU'ları falan istemiyor değilim.

PSU için üst seviye, anakart için giriş-orta seviye için lazım.

SS Cool Zero'nun en büyük günahı garantisi, Super GD+'ta da aynı, Performance GD'de de, Aero Bronze'lar zaten alt seviye; anakart için de B550M Pro VDH, B550M DS3H, B550-A Pro, B560M Pro VDH gibi anakartlar indirime girse müthiş olur öneri için.

Ben istemiyorum canım bende sistem var :D ama PSU'm ve soğutucum daha iyi olabilirdi. Gammaxx L240 V2 ve MWE Bronze V2'den memnunum ama daha iyi de olabilir. Fuma 2/ Ninja 5 ve Core Reactor/RMx/Super GD+ PSU'ları falan istemiyor değilim.
Sıvı soğutucu bakıyorsan PF240'ın indirimi baya iyiydi. öyle bir üründe indirime girse iyi olur.

Scythe ürünlerinin indirime gireceğini hiç sanmam. Ama Fuma 2'yi inventusta 880 TL'ye gördüm bir ara haberin olsun.

Sıvı soğutucu bakıyorsan PF240'ın indirimi baya iyiydi. öyle bir ürün de indirime girse iyi olur.

Scythe ürünlerinin indirime gireceğini hiç sanmam. Ama Fuma 2'yi inventusta 880 TL'ye gördüm bir ara haberin olsun.

Şu an alamam zaten, ilk hedefim termal macun ve HDD almak. Onlar için de hedeflerim var (Wipaste C2 ve WD Blue 1TB).

PF240'ın son modellerinde pompa sıkıntısı var, o yüzden uzağım ona. TP'de hatta herkes tövbeli PF240'a, ben yaydım orada da bu durumu :D

Kliteli bir type c hub, m2 nvme 500gb, nvme ssd kutusu aciliyeti olan type c hub

Geri