Ürün kalmadı XD.
Ama son zamanlarda PSU(Silentstorm-Performance GD-Super GD- Aerocool 750W) ve anakart(MSI B550'ler ve B560-A PRO) indirimleri oldu. ondan olacağını sanmam çok. hala gaming edge indirimde.
MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.261,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıvı soğutucu bakıyorsan PF240'ın indirimi baya iyiydi. öyle bir üründe indirime girse iyi olur.PSU için üst seviye, anakart için giriş-orta seviye için lazım.
SS Cool Zero'nun en büyük günahı garantisi, Super GD+'ta da aynı, Performance GD'de de, Aero Bronze'lar zaten alt seviye; anakart için de B550M Pro VDH, B550M DS3H, B550-A Pro, B560M Pro VDH gibi anakartlar indirime girse müthiş olur öneri için.
Ben istemiyorum canım bende sistem var ama PSU'm ve soğutucum daha iyi olabilirdi. Gammaxx L240 V2 ve MWE Bronze V2'den memnunum ama daha iyi de olabilir. Fuma 2/ Ninja 5 ve Core Reactor/RMx/Super GD+ PSU'ları falan istemiyor değilim.
Msi Optix Mag274 QRF Monitör !Evettttttt dostlarım konu açık ve net Haziran ayında hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz?
Yorumda marka model olacak şekilde isteklerinizi yazmayı unutmayın
Sıvı soğutucu bakıyorsan PF240'ın indirimi baya iyiydi. öyle bir ürün de indirime girse iyi olur.
Scythe ürünlerinin indirime gireceğini hiç sanmam. Ama Fuma 2'yi inventusta 880 TL'ye gördüm bir ara haberin olsun.
B550 anakartEvettttttt dostlarım konu açık ve net Haziran ayında hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz?
DDR5 RAM'ler için yeni model anakartlar mı gerek yoksa B450 M S2H gibi kartlara da oluyor mu ?DDR5 Ram. Uzun zamandır piyasada adam akıllı indirime girmediler.
Asus tuf red swifch klavyeEvettttttt dostlarım konu açık ve net Haziran ayında hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz?