980 pro almaya değermi

valla biraz bakınca gerçekten iyi gibi duruyor 2tb 2500 TL de çok iyi sanırım alacağım şimdi :D teşekkürler umarım üzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

us70 i sipariş geçtim bakalım inşallah kronik sorunlu bir model değildir bazı yerlerde arızalı ürünleri çok diye yorumları var
Kronik sorunlu bir model değil hocam.

Teşekkürler son olarak dram bulunuyormuydu bu modelde göremedim internettede tbw garantiside baya baya çokmuş ya birde :) 3600 tb nedir ya sanırım sp ürüne o kadar güveniyorki
Bulunuyor.

980 Pro Server dışında gereksiz alacaksan 970 Evo al. 970 Evo bile çok iyi ürün hatta ve hatta bu kadar fiyatlar vermene gerek bile yok S50 lite alabilirsin.

980 Pro Server dışında gereksiz alacaksan 970 Evo al. 970 Evo bile çok iyi ürün hatta ve hatta bu kadar fiyatlar vermene gerek bile yok S50 lite alabilirsin.
Hocam üstteki arkadaş silicon power us70 önerdi sipariş ettim geldi şuan kullanmaya başladım testlerini yaptım sıfır olarak geldi değerlere bakması amaçlı yazdım pek anlamıyorum bu işlerden

Hocam üstteki arkadaş silicon power us70 önerdi sipariş ettim geldi şuan kullanmaya başladım testlerini yaptım sıfır olarak geldi değerlere bakması amaçlı yazdım pek anlamıyorum bu işlerden
Hayırlı olsun, Test sonucunu paylaşırmısın?

Hayırlı olsun, Test sonucunu paylaşırmısın?
Max 54 derece gördü b550 gaming edgenin soğutucu blok altında değeri bu sağlam güzel bir ssdye benziyor disk info ile baktığımda 0 gb olarak geldi o gibi kontrolleride yaptım artık çok şükür yer sıkıntım kalmadı

Ekler

• 20220607_190306.jpg
    20220607_190306.jpg
    2 MB · Hit: 37
Max 54 derece gördü b550 gaming edgenin soğutucu blok altında değeri bu sağlam güzel bir ssdye benziyor disk info ile baktığımda 0 gb olarak geldi o gibi kontrolleride yaptım artık çok şükür yer sıkıntım kalmadı
Bilgi için teşekkür ederim güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,551
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri