CB: "İlk defa oy kullanacak olan 6 milyon gence ulaşın !"

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,391
Suriyelinin, afganlı'nın vs oyu yetmeyecek korkusu sardı şimdiden.
Gençlerin oylarına göz diktiler ve tahminimce gençleri avutacak dümenler çevirecekler oy almak için.
Söz sizde arkadaşlar !

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde partisinin düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapalı oturumunda milletvekillerine verdiği talimat ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk defa oy verecek 6 milyon gence özel olarak ilgi gösterilmesini istediği ileri sürüldü."

KAYNAK: https://www.haberler.com/politika/erdogan-in-kizilcahamam-da-verdigi-secim-talimati-14995371-haberi/

Ben de 2023'te ilk defa oyumu kullanacağım ve bakalım sonuç ne olacak? :kekw:

Bu seçimi oy veren değil sayan kazanacak arkadaşlar !
SON ŞANSIMIZ...

6 Milyon insan çok şey değiştirir. Önceden oy vermiş şimdi kararını değiştiren insanlar da olacaktır illaki. Sonuç belli gibi aslında ama neyse..

Gençler zaten vermeyecek bunlara neyseki Z Kuşağımız tez zamanda yetişti :)
Şimdi ben mevcut hükümetin savunma, sağlık ve ulaşım konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Eğitimi öldürdü, ekonomiyi batırdı ancak bunlar çözümü olan şeyler, ben bunlar için kızmıyorum mevcut hükümete. Başkası gelse daha iyisini yapamazdı bence. Uyguladığı saçma sapan mülteci programı için kızıyorum. Ekonomidir, sağlıktır, eğitimdir, bunların telafisi er ya da geç olur. Ancak ülkenin bekası bi gitti mi o iş olmaz işte.

Suriyelinin, afganlı'nın vs oyu yetmeyecek korkusu sardı şimdiden.
Gençlerin oylarına göz diktiler ve tahminimce gençleri avutacak dümenler çevirecekler oy almak için.
Söz sizde arkadaşlar !

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde partisinin düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapalı oturumunda milletvekillerine verdiği talimat ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk defa oy verecek 6 milyon gence özel olarak ilgi gösterilmesini istediği ileri sürüldü."

KAYNAK: https://www.haberler.com/politika/erdogan-in-kizilcahamam-da-verdigi-secim-talimati-14995371-haberi/
doğudan mayınları temizlerken havalar hoştu baktılar iktidardan düşecekler ekonomiyi düzeltip gençlerin kalbini çalmaya çalışırlar :) avrupa desteği sona eriyor. Yaşasın TÜRKİYE. Yaşasın TÜRKLÜK.

Şimdi ben mevcut hükümetin savunma, sağlık ve ulaşım konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Eğitimi öldürdü, ekonomiyi batırdı ancak bunlar çözümü olan şeyler, ben bunlar için kızmıyorum mevcut hükümete. Başkası gelse daha iyisini yapamazdı bence. Uyguladığı saçma sapan mülteci programı için kızıyorum. Ekonomidir, sağlıktır, eğitimdir, bunların telafisi er ya da geç olur. Ancak ülkenin bekası bi gitti mi o iş olmaz işte.
Ama rahmetli Erbakan Hoca uyardı !
"Akp yi kuran, kurduran ve yöneten siyonizmdir." Hepsi ülkenin en hassas duygusu olan dini kullanıyorlar.

Ama rahmetli Erbakan Hoca uyardı !
"Akp yi kuran, kurduran ve yöneten siyonizmdir." Hepsi ülkenin en hassas duygusu olan dini kullanıyorlar.
Aynen katılıyorum. Dini kullanarak geldiler bu güne zaten. Mevcut Z kuşağı olmasa millet hala at gözlüğünü takıp oy kullanmaya gidecekti.

Geri