CB: "İlk defa oy kullanacak olan 6 milyon gence ulaşın !"

kanka biz z kuşağından oy alamaz merak etme 6 milyon hepsi z kuşağı şimdi sende bilirisn z kuşağı dinsiz yani istesede bizden oy gitmez :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada kondanın anketini gördün mü sanırım harbiden kaybetti bu sefer şundan dolayı konda en güvenilir anket şirketi bütün seçimleri biliyor neredeyse
Anket beni ilgilendirmez ama ben sana şunu söyleyeyim bak şimdi.
• 6 Milyon genç oy kullanacak
• Önceden oy verenler şuan ki ekonomik krizin verdiği etkiden ağır etkilendikleri için oy vermeyecekler.
• 1 yıl sonra bunlara oy veren o 70 - 80 yaşlarında ki eski kafa insanlar arasından da illa ki ölenler olacaktır.
Aklıma başka sebep gelmedi şuan ama daha vardır

Ki 6 milyondan fazladır muhtemelen yapılan her açıklama net olmuyor çünkü. VardIr bi 10 Milyon Z kuşağı.

Şimdi bu srçimi kaybedince dokunulmazlığı da gidecek değil mi?

3 kişi hariç kim olursa olsun oy veririm umurumda olmaz.

Dolar 5 lira olsun ülke ferahlısın+ Gerekli gereksiz katarlı sıriyeli afgan gitsin katarlılara satılan yerler geri alınsın. Ben oy veririm.

Dolar 5 lira olsun ülke ferahlısın+ Gerekli gereksiz katarlı sıriyeli afgan gitsin katarlılara satılan yerler geri alınsın. Ben oy veririm.
Teslayla yanlarken egzoz patlatmak dsha gercekci geldi bi 10 yil lazim onun icin kazanan hukumette onu yapana kadar bozar

Geri