CB: "İlk defa oy kullanacak olan 6 milyon gence ulaşın !"

Dolar 5 lira olsun ülke ferahlısın+ Gerekli gereksiz katarlı sıriyeli afgan gitsin katarlılara satılan yerler geri alınsın. Ben oy veririm.
Ben asla vermem böyle yobaz, cahil birine ülke dizelse bile tekrar batırma potansiyeli yüksek.
Kemal Kılıçdaroğlu , malum kişi(bu kişiye asla ama asla oy vermem) , Selahattin Demirtaş
Ben de kemal dedeye asla oy vermem hatta nefret ediyorum.

Benim maks vizyon :D
Yani dış işlerde reis başarılı. İç işleri halledersek geriye 1 sorun kalıyor. O da rüşvet yolsuzluk torpil falan filan. Kim gelirse aynı şeyleri yapacağı için bi ihtimak verirşm yani. Kemal dedem pek güven vermiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teslayla yanlarken egzoz patlatmak dsha gercekci geldi bi 10 yil lazim onun icin kazanan hukumette onu yapana kadar bozar
Zaten dediklerimin hiçbiri olmayacağı için oy vermeyeceğim 🤡

23te sonuç iyi olmazsa ülkede daha nasıl durulabilir bilmiyorum

Şimdi ben mevcut hükümetin savunma, sağlık ve ulaşım konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Eğitimi öldürdü, ekonomiyi batırdı ancak bunlar çözümü olan şeyler, ben bunlar için kızmıyorum mevcut hükümete. Başkası gelse daha iyisini yapamazdı bence. Uyguladığı saçma sapan mülteci programı için kızıyorum. Ekonomidir, sağlıktır, eğitimdir, bunların telafisi er ya da geç olur. Ancak ülkenin bekası bi gitti mi o iş olmaz işte.
Sağlık battı bence ülkede doktor kalmadı çoğu gitmeye çalışıyorlar.

Suriyelinin, afganlı'nın vs oyu yetmeyecek korkusu sardı şimdiden.
Gençlerin oylarına göz diktiler ve tahminimce gençleri avutacak dümenler çevirecekler oy almak için.
Söz sizde arkadaşlar !

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde partisinin düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapalı oturumunda milletvekillerine verdiği talimat ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk defa oy verecek 6 milyon gence özel olarak ilgi gösterilmesini istediği ileri sürüldü."

KAYNAK: https://www.haberler.com/politika/erdogan-in-kizilcahamam-da-verdigi-secim-talimati-14995371-haberi/
Ben ne Cumhuruna ne de millet ittifakına oy veririm.
İkisine de oyum yok benim.
Ben bunu dese de demese de gene en az 3 yıl boyunca düzelmediyse ben ona vermem .
Şuan bir partiyi desteklemiyorum devam edeceğim.

Aynen katılıyorum. Dini kullanarak geldiler bu güne zaten. Mevcut Z kuşağı olmasa millet hala at gözlüğünü takıp oy kullanmaya gidecekti.
Dinden ziyade karşısının berbatlığından geçtiler.
Ve şuan gene muhalefet denilen artık bir oya bin takla atacak hale gelmiş olan rezalet olan muhalefet sayesinde ayaktalar.
BENCE

Ben ne Cumhuruna ne de millet ittifakına oy veririm.
İkisine de oyum yok benim.
Ben bunu dese de demese de gene en az 3 yıl boyunca düzelmediyse ben ona vermem .
Şuan bir partiyi desteklemiyorum devam edeceğim.

Dinden ziyade karşısının berbatlığından geçtiler.
Ve şuan gene muhalefet denilen artık bir oya bin takla atacak hale gelmiş olan rezalet olan muhalefet sayesinde ayaktalar.
BENCE
Doğru diyon muhalefetinde hatası var ancak konuyu direkt muhalefete çekmen garip.

Doğru diyon muhalefetinde hatası var ancak konuyu direkt muhalefete çekmen garip.
aslında muhalefet değil.
Direkt hepsi aslında.
Bilgim kadarı ile o dönemler sık sık değişiyordu yönetim.
AKP ise o zamanlar diğerlerine oranla daha parlak çıktı ve tutturdu.
Şuan insanların halen vermesinin en büyük nedeni eski zamanlardaki korkular.
Kısacana kötüsü olursa korkusu.
Yoksa ben sadece belirttim yoksa tabi çok fazla olay var bu sadece benim fikrimdi bu dediğim en etkili olandı gözümde.
:)

Sağlık battı bence ülkede doktor kalmadı çoğu gitmeye çalışıyorlar.
Şu an sağlık sistemimiz gelişmekte olan ülkelere nazaran gelişmiş ülkelerin seviyesi konumunda. Doktorların yurt dışına çıkması olayı günümüzde yaşanan bir problem sadece. 1 tane doktor yurt dışına çıkıyorsa 1000 tanesi Türkiye'de kalıyor. Doktorların yurt dışına çıktığı haberlerini duyunca da sağlık sistemi ölüyor, bitiyor gibi bir algı oluşuyor.

Şu an sağlık sistemimiz gelişmekte olan ülkelere nazaran gelişmiş ülkelerin seviyesi konumunda. Doktorların yurt dışına çıkması olayı günümüzde yaşanan bir problem sadece. 1 tane doktor yurt dışına çıkıyorsa 1000 tanesi Türkiye'de kalıyor. Doktorların yurt dışına çıktığı haberlerini duyunca da sağlık sistemi ölüyor, bitiyor gibi bir algı oluşuyor.
Birkaç yıla bu sorun daha fazla baş gosterecek ve Türk doktor bulamayacaksınız. Arap doktorlara derdinizi anlatırsınız artık ancak Türkçe mi dinlemek ister Arapça mi bilemem...
Zaten imkanı olan bu ülkeyi terk ediyor. 🙂

Son Kale 2023 Eğer Buda Hezimet Olursa Avrupaya Gidip Çiğ Köfteci Açıcam. :PeepoLeave:

@Harley Quinn❖ bilir herhalde benim bilgim yok dokunulmazlık hakkında
:)

Yani dış işlerde reis başarılı. İç işleri halledersek geriye 1 sorun kalıyor. O da rüşvet yolsuzluk torpil falan filan. Kim gelirse aynı şeyleri yapacağı için bi ihtimak verirşm yani. Kemal dedem pek güven vermiyor.

Zaten dediklerimin hiçbiri olmayacağı için oy vermeyeceğim 🤡
YA KNK SEN CİDDİMİSİN Bİ İHTİMAL NE YA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,100
Üyeler
192,607
Son üye
seyituguz