Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Kasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim 
Yomulsun bişi olmaz knk takilmiomuKasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim![]()
Yamuk duruyor arası açık sol üst kısmın mıknatısları kasaya değmiyorYomulsun bişi olmaz knk takilmiomu
aga be bu gördüğüm 2. fön makinesi olayı lütfen şöyle yapmayın bırakın kendi kurusun hatta yıkamanız bile gereksiz süpürgenin ucuylar çekin ve bi fırçayla felan temizleyin yapmayın bu parçaları bulmak hem zor hemde pahalıya geliyo.Kasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim![]()
Bilemedim düşünemedimaga be bu gördüğüm 2. fön makinesi olayı lütfen şöyle yapmayın bırakın kendi kurusun hatta yıkamanız bile gereksiz süpürgenin ucuylar çekin ve bi fırçayla felan temizleyin yapmayın bu parçaları bulmak hem zor hemde pahalıya geliyo.
Benimde öyle olmuştu yeni kasa aldıktan sonra asla yapmam ılık su ile yıkarım ve kurulamak içinde mikrofiber bez ile sildin mi tamamdır.Yamuk duruyor arası açık sol üst kısmın mıknatısları kasaya değmiyor
Knk yani ne diyim PC parcalarina fön tutmayın ısı uygulamayın hatta yıkamayın ıslak bez popi ile silseniz de olurYamuk duruyor arası açık sol üst kısmın mıknatısları kasaya değmiyor
Tekrar ıslatıp kurutma ? Ağır birşeyin altına koy düzlensin.Kasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim![]()
Şu an öyle yaptım 7tane tyt kitabı var üstünde umarım düzelirTekrar ıslatıp kurutma ? Ağır birşeyin altına koy düzlensin.
sıcak suda beklet halı altna at uzerine kac tane kitap varsa koy. 1 veya2 gun beklet duzeri muhtemelenŞu an öyle yaptım 7tane tyt kitabı var üstünde umarım düzelir