Kasanın toz filtresi yamuldu

Robin Buckley

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Kasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim :(

Kasanın toz filtresini yıkadım kurusun diye fön makinesi tuttum ve toz filtresi yamuldu, ne yapıcam nerden bulabilirim :(
aga be bu gördüğüm 2. fön makinesi olayı lütfen şöyle yapmayın bırakın kendi kurusun hatta yıkamanız bile gereksiz süpürgenin ucuylar çekin ve bi fırçayla felan temizleyin yapmayın bu parçaları bulmak hem zor hemde pahalıya geliyo.

aga be bu gördüğüm 2. fön makinesi olayı lütfen şöyle yapmayın bırakın kendi kurusun hatta yıkamanız bile gereksiz süpürgenin ucuylar çekin ve bi fırçayla felan temizleyin yapmayın bu parçaları bulmak hem zor hemde pahalıya geliyo.
Bilemedim düşünemedim

• Üzgün
Reaksiyonlar: john
boyutunu öğrenip toz filtesi diye arat internette bulabilirsen al aynısı ama çoğunda mıknatıs yok vidayla sabitlemeli ben mıknatıslıyı alierxpress ten almıştım 100 lira ...

Yamuk duruyor arası açık sol üst kısmın mıknatısları kasaya değmiyor
Benimde öyle olmuştu yeni kasa aldıktan sonra asla yapmam ılık su ile yıkarım ve kurulamak içinde mikrofiber bez ile sildin mi tamamdır.

fön makinesi ile değilde süpürge ile çekmenizi öneririm ben de öyle yapıyorum cok iyi oluyo

Soğuk fön ile uzaktan tutup daha sonra ıslak mendille yapışan tozları silip daha sonra tekrar soğuk fön tutunca mis gibi oluyor herhangi bir problem de yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri